Dan Diaconescu, din nou la tribunal. Vrea să revină la TV

Ultima actualizare:

    Dan Diaconescu vrea să se întoarcă în presă. A cerut magistraților să îi ridice interdicția valabilă până în anul 2026
Dan Diaconescu vrea să se întoarcă în presă. A cerut magistraților să îi ridice interdicția valabilă până în anul 2026

Dan Diaconescu a cerut, astăzi (21 iunie), la Curtea de Apel Bucureşti, ridicarea interdicţiei de a avea activitate în presă, dispusă de către judecători când a fost condamnat. Îi este teamă să nu meargă din nou după gratii.

Fostul boss al OTV, Dan Diaconescu (50 de ani), nu poate sta degeaba. Vrea să apară la televizor, să dea interviuri, să câștige bani din publicitate. Nu poate pentru că judecătorii care l-au condamnat pentru șantaj i-au dat interdicție să activeze în presă până în anul 2026. Dan Diaconescu spune că este asaltat de telefoane de la multe televiziuni,  dar a refuzat şi să răspundă la telefon, pentru a nu știe dacă încalcă legea, scrie gandul.info.

”Eu sunt în arest la domiciliu, mă urmăresc paparazii şi se interpretează că am activitate la televizor. Lumea vorbeşte despre mine la radio, automat am și eu activitate la radio. Nu se știu dacă am voie în alte ţări. Sunt invitat la televiziuni în Italia şi nu ştiu dacă pot merge. Nu vă spun câte invitaţii am la televizor. Am de onorat nişte campanii publicitare. Chiar nu ştiu ce am voie şi ce nu am voie să fac. Vreau să respect legea, dar nu ştiu cum. Cum şi cât să mă ascund de presă şi de televiziune? Mă sună colegi de presă şi nu pot să răspund, ca să nu fie interpretat ca activitate. Eu ce să fac dacă am făcut istorie în televiziune? Ce să fac, să merg doar cu geamuri fumurii ca să nu mai fiu filmat şi să se interpreteze că am activitate?”, a spus Dan Diaconescu în faţa magistraţilor Curţii de Apel Bucureşti, citat de gandul.info.

Dan Diaconescu a stat 1001 zile după gratii

Dan Diaconescu a fost eliberat din închisoare, în luna noiembrie 2017, ca urmare a deciziei luate de magistraţii Tribunalului Ilfov, care i-au admis cererea de eliberare condiţionată. A stat în pușcărie 1001 zile, pe care chiar el le-a numărat. A fost condamnat pentru că ar fi șantajat un primar și a primit cinci ani și șase luni de închisoare cu executare.

După eliberare, Dan Diaconescu a rămas cu pedeapsa complementară dispusă în 2015 de Curtea de Apel, când l-a condamnat pe acesta la închisoare. Instanţa a decis la acea vreme, pe lângă condamnarea la închisoare cu executare a fondatorului PP-DD, şi interzicerea desfăşurării de către acesta a oricărei activităţi în presa scrisă sau audio-video, pe o perioadă de cinci ani după executarea pedepsei de cinci ani şi şase luni. Adică, până în anul 2026.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net