Dan Diaconescu, condamnat! Unde s-a ascuns în ultimul timp

Ultima actualizare:

    Dan Diaconescu a fost arestat miercuri, 4 martieFoto Arhivă Personală
Dan Diaconescu a fost arestat miercuri, 4 martieFoto Arhivă Personală

După numeroase amânări, miercuri, 4 martie, Dan Diaconescu a fost condamnat definitiv la 5 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru şantajarea lui Ion MOţ, fost primar al comunei arădene Zărand, dar şi a omului de afaceri Paul Petru Ţârdea.

În ultimele 3-4 săptămâni Dan Diacoescu nu a mai apărut în public şi nu a mai răspuns la telefoane decât apropiaţilor. Din aceste motive, au apărut şi zvonuri că patronul fostei televiziuni OTV ar fi plecat din ţară de teama deciziei justiţiei. Miercuri însă poliţiştii l-au ridicat de la reşedinţa sa şi l-au dus pe acesta în arest. Dan Diaconescu,condamnat pentru şantaj în dosarul privind şantajarea lui Ion Moţ, fost primar al comunei arădene Zărand, precum şi a omului de afaceri Paul Petru Ţârdea.

Fratele lui Dan Diaconescu a vorbit pentru ziarulring.ro despre această perioadă grea prin care trece omul de afaceri, dar şi de ce a preferat să nu mai vorbească în public în ultimul timp. ”N-aveaţi cum să daţi de el. S-a ascuns, săracu'. Şi n-a mai răspuns nici la telefon ca să nu i-l asculte. A stat cu fetiţa, a vrut să fie mereu lângă ea. Ştiţi cât o iubeşte de mult. A preferat să nu iasă din casă. A zis că, dacă tace, e mai bine", a mărturisit Mario, fratele acestuia după ce Dan Diaconescu a fost condamnat.

Mario Diaconescu a povestit ce a făcut fratele său mai mic, Dan, în ultimul timp
Mario Diaconescu a povestit ce a făcut fratele său mai mic, Dan, în ultimul timp

Pe lângă pedeapsa efectivă, lui Dan Diaconescu i-a mai fost interzisă şi prestarea meseriei de jurnalist pentru o perioada de zece ani, acest lucru fiind catalogat de instanţa care la condamnat ca o pedeapsă complementară. Se parte însă că "micul mogul" se aştepta să fie condamnat. ”Dan se aştepta să fie condamnat. Se aştepta la 7 ani de puşcărie. Că în România se poate orice. Eu ştiu sigur că e nevinovat, iar părerea mea nu poate fi alta decât că totul este execrabil. Unii pot spune că este politic, de când e Dan cu PP-DD, dar, altfel, e de la răutatea din ţara asta. Răutate omenească, asta e în primul rând. Nu ştiţi că procurorul, la tribunal, a zis că ştie el că e prea bogat Dan ca să nu fi furat?! Aşadar, ce să mai discutăm, astea trebuie scrise pe frontispiciul ţării!”, a mai spus fratele lui Dan Diaconescu.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net