Dan Barna: "Singura soluţie pe care o avem pe masă este un nou premier"

Ultima actualizare:

    Liderul USR PLUS, Dan Barna, a declarat că unica soluţie pentru finalul crizei guvernamentale este numirea unui nou premierFoto: Arhiva Click!
Liderul USR PLUS, Dan Barna, a declarat că unica soluţie pentru finalul crizei guvernamentale este numirea unui nou premierFoto: Arhiva Click!

Liderul USR PLUS, Dan Barna, susține că unica soluţie pentru finalul crizei guvernamentale este numirea unui nou premier din partea PNL, el afirmând, totodată, că actualul premier, Florin Cîţu nu a reuşit să se ridice la nivelul Cabinetului său.

”Singura soluţie pe care o avem pe masă este un nou premier propus de PNL. De acolo ne aşezăm şi discutăm. Până acolo, cu acest premier, lucrurile sunt clare, fără niciun fel de echivoc. (...) Nu este o chestiune personală şi spun asta fără niciun fel de echivoc, putem să discutăm oricât de mult, găsim orice variantă prin care  PNL condus de cine va decide congresul lor propune un nou premier şi ne putem aşeza să discutăm din nou”, a declarat Dan Barna, la Digi24, joi seara. 

Barna a adăugat că dacă Florin Cîţu face pasul în spate, USR PLUS merge la discuţii pentru a reintra în coaliţia de guvernare. 

”Dacă premierul Cîţu ne anunţă că e gata să facă un pas în spate, să se retragă, mergem la discuţii, colegii mei miniştrii sunt gata şi partidul e gata să revină această coaliţie cu un nou premier. Acest premier nu mai are resursele nici morale, nici de competenţă, din păcate am constat că ele nu au existat niciodată, oricât credit am dat pentru că până la urmă despre asta vorbim”, a declarat Barna. 

Liderul USR PLUS a mai declarat că premierul nu s-a ridicat la nivelul Cabinetului său.  

”Nu e problemă de competenţă, sunt colegi şi în PNL şi în UDMR şi în USR PLUS, colegi miniştrii în cadrul USR PLUS mai mult decât competenţi. Dar în momentul în care premierul nu reuşeşte să se ridice măcar la nivelul Cabinetului său, e necesra un nu premier”, a declarat Barna. 

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net