Damian Butnariu, edilul care a făcut sex cu două minore în clădirea Primăriei, ales pentru un nou mandat

Ultima actualizare:

    Damian Butnariu, primarul comunei Mogoșești Siret, a fost reales pentru un nou mandat chiar dacă a fost implicat într-un scandal sexualfoto: Facebook
Damian Butnariu, primarul comunei Mogoșești Siret, a fost reales pentru un nou mandat chiar dacă a fost implicat într-un scandal sexualfoto: Facebook

Damian Butnariu, edilul comunei ieșene Mogoșești Siret, care a recunoscut că a făcut sex cu două minore în clădirea Primăriei, a fost reales pentru un nou mandat. Acesta este în fruntea comunei din 2004.

Rezultatele alegerilor locale arată că Damian Butnariu a primit 555 de voturi, contracandidatul său, Radu Pârlea de la PMP, 417 voturi, iar Daniel Grozavu (PSD), 335, notează Mediafax, care citează surse politice.

Numele edilului din Mogoşeşti Siret a ajuns la anchetatori pentru prima dată când o fată de 17 ani, pe nume Diana, între timp căsătorită, a formulat o plângere împotriva proxenetului Adrian Buduroi, pe care îl acuza că a răpit-o, atât pe ea, cât şi pe sora sa, potrivit adevarul.ro

Tânăra a povestit că a fost obligată să întreţină relaţii sexuale cu o persoană numită Damian (primarul comunei Mogoşeşti-Siret), pentru o sumă de bani de care a beneficiat inculpatul Buduroi.

Anchetatorii au aflat de la Diana cum a ajuns ea prostituată în biroul primarului din Mogoşeşti-Siret. Fata a spus că, în acea vară, ea şi sora sa - în vârstă de 16 ani - au avut un conflict cu mama lor şi au plecat de acasă. Amândouă erau bursiere şi primeau alocaţie, şi au decis să se mute cu gazdă în Paşcani. Un tânăr la care au apelat le-a dus la Adrian Buduroi, care locuia în suburbia Fântânele din Paşcani. Acesta le-a abuzat sexual încă din a doua seară, scenele fiind filmate. „În zilele următoare, inculpatul a constrâns-o pe persoana vătămată să întreţină relaţii sexuale cu el ameninţând-o că va face publice înregistrări video ale relaţiilor sexuale întreţinute cu victima“, se arată în motivarea din 2019 a sentinţei prin care Buduroi a primit 15 ani de închisoare.

Edilul din Mogoșești Siret a recunoscut că a făcut sex în Primărie

În motivarea judecătorilor, de pe 31 mai 2019, se arată că primarul Damian Butnariu a recunoscut faptul că, în cursul lunii septembrie a anului 2007, a întreţinut raporturi sexuale orale în sediul primăriei cu două fete  care i-au fost aduse de către inculpatul Buduroi Adrian. Pentru aceste servicii, edilul i-a plătit proxenetului suma de 100 de lei.

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net