Dai 150 de lei și Moș Crăciun îți vine acasă

Ultima actualizare:

    Moș Crăciun îți vine caasă dacă îi dai între 150 și 400 de lei
Moș Crăciun îți vine caasă dacă îi dai între 150 și 400 de lei

Pensionari sau actori de profesie își lasă barba albă sau se deghizează. Știu că în acestă perioadă Moș Crăciun este la mare căutare. Părinții fac orice ca să-și vadă copiii fericiți, așa că și ofertele sunt pe măsură. Click! îți spune cât ar trebui să scoți din buzunar pentru ca moșul cel bun să-ți vină acasă.

Un Moş Crăciun pentru acasă îl închiriezi cu cel puțin 150 de lei, iar dacă vrei aibă barbă naturală scoţi din buzunar chiar și 400 de lei.

Ofertele pentru închirierea Moşului sunt extrem de multe, e suficient să dai o căutare pe internet şi vei avea de unde allege.

Site-ul petrecerifantastice.ro oferă Moşi Crăciun Premium la 200 de lei pe oră pentru zilele de 24, 25 şi 26 decembrie, iar un Moş Crăciun standard costă 150  de lei pe oră.

Dacă apelezi la oferta celor de la inchiriazamoscraciun.ro, vei pălti 150 de lei pe oră, dacă vrei să vină cu spiridușul dai 200 de lei, iar pentru un moș cu barbă naturală plătețti 250 de lei pe oră. Cei de la rentasanta.ro cer pentru un moș deghizat în ziua de 24 decembrie 350 de lei, respectiv 250 de lei în cea de-a doua zi de Crăiun.

Pentru unul cu barbă naturală, vei plăti 400 de lei, repectiv 300 de lei. Şedinţa este de 30, 40 de minute.

Oferta celor de la inchirieri-moscraciun.ro vă pregătește sceneta “Salvați Crăciunul” pentru 500 de lei (6 personaje, durata 30 de minute, coloană sonoră, decor, microfoane wireless și sistem boxe).

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net