Dacian Cioloș s-a întâlnit cu Prințul Charles în Anglia. Ce planuri au pentru România

ciolos.jpg

dacian ciolos
Dacian Cioloș s-a întâlnit cu Prințul Charles în Anglia
Foto: Facebook

Este binecunoscută apropierea Prințului Charles de meleagurile noastre și faptul că, nu de puține ori, acesta a vizitat România. S-a declarat îndrăgostit de zona Transilvaniei, acolo unde are mai multe proprietăți, după ce a vizitat-o în 1998 și a rămas plăcut impresionat de peisaje, de tradiții și de oameni.

Dacian Cioloș a fost primit de moștenitorul Coroanei Marii Britanii la reședința lui din Highgrove, Anglia, unde au discutat despre posibilitățile de susținere a fermioerilor români și despre valorificarea patrimoniului cultural al României.

"Cu Prințul Charles de Wales, la reședința sa de la Highgrove, Anglia, vorbind despre cum putem susține împreună fermierii români și păstrarea patrimoniului României. Am discutat cu Prințul Charles și Aura Woodward, directoarea Fundatia Printul de Wales Romania, despre colaborarea concretă cu Platforma România 100 în susținerea pentru comercializare a produselor naturale româneşti și un posibil program de punere în valoare a cetăților medievale din Transilvania care să ajute la crearea de locuri de muncă pentru localnici", a scris fostul premier pe Facebook, acolo unde a și publicat o imagine cu moștenitorul Coroanei Marii Britanii.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1