Dacian Cioloș, luat la rost de un polițist local pentru că lipea legal un afiș electoral

dacian-ciolos.jpg

Dacian Cioloș lipind afișe electorale
Dacian Cioloș a fost chestionat de un polițist din Alexandria pe tema afișelor electorale
Foto: captură video Facebook

Dacian Cioloș, liderul Alianței 2020 USR-Plus, a fost luat la rost de un polițist local din Alexandria, pentru că lipea un afiș pe un panou electoral. Omul legii i-a spus politicianului că trebuie stabilită și o poziție pe panou, dar Cioloș a invocat legea.

Polițistul i-a explicat lui Dacian Cioloș că: „La noi este o regulă aici. Eu v-am întrebat de poziție și câte afișe lipiți”. Liderul Alianței 2020 USR-Plus i-a explicat omului legii că nu încalcă nicio regulă.

Dialogul dintre polițist și Dacioan Cioloș a fost filmat

 

„Avem legea care spune că pe afișiere se pot pune afișele. Nu așa spune legea? Nu suntem în România? Știți că există o lege în România, Legea spune că la panourile de afișaj puse de primării, partidele în campanie electorală pot să pună afișe. Și așa facem peste tot în țară. Fără nimic altceva, că e o lege. Și mai presus de lege nu există decât Constituția”, i-a spus Cioloș polițistului.

„Da, sunt de acord cu dumneavoastră, respectăm legea. Dar eu v-am întrebat de poziție și câte afișe lipiți”, a continuat omul legii.

„Unul, darîn lege nu scrie nimic de poziție, scrie doar că trebuie să punem afișele doar pe panourile asigurate de primărie, nu în altă parte. Și asta facem”, a continuat liderul USR-Plus.

„V-am înțeles. E bine ce faceți dumneavoastră”, a încheiat polițustul. Întreg momentul a fost postat pe pagina oficială de Facebook al fostului premier, alături de mesajul: „

În Alexandria, județul Teleorman, contrar oricărei legi, poți lipi afișe pe panourile electorale doar dacă ai „aprobare” de la Primărie. În mod complet absurd, fiecare panou este păzit zi-lumină de câte un funcționar local.

Astăzi, ne-am dus acolo pentru a explica în mod clar: legea este aceeași în toată Romania și se aplică la fel tuturor.

Am un respect uriaș pentru cei care au decis să se implice, știind la ce se expun. La șicane și la un comportament lipsit de respect. Schimbarea are nevoie de curaj din partea celor care și-o doresc. Celor care încă mai așteaptă un semn vreau să le atrag atenția că teama e justificată de multe ori, dar ea e amplificată de propriile noastre ezitări.

Ieșiți la vot ca să ne învingem teama că România nu va fi nicioadată mai bună decât vor ei să credem. 
Fără frică și fără hoție!”.

 

Citește și

Dacian Cioloș, „luat la rost” de Andreea Esca: „A fost o nebunie să accept funcția de premier”

De ce refuză Dacian Cioloș să aibă coloană oficială

Loading...

Citește și

  • valerie_ciolos_villemin

    Observi că oboseala a devenit aproape cronică și că ți-e din cea în ce mai greu să te trezești dimineața? Puteți învăța să scăpați de stres de la Valérie Cioloș care deschide o nouă sesiune de cursuri despre aceste probleme.

  • dacian ciolos

    Președintele Klaus Iohannis l-a desemnat marți, 10 noiembrie, pe Dacian Cioloș (46 de ani) prim-ministru. Fostul comisar european pentru Agricultură este însurat cu o franțuzoaică pe care a cunoscut-o în timp ce își desăvârșea studiile în Franța. Soţia lui Dacian Cioloş a venit în România şi a învăţat să pună ceapă de la bunicul acestuia.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1