Dacian Cioloș a explicat de ce merge la Antena 3. "Uneori trebuie să cobori și în mocirlă"

dacian_ciolos.jpg

dacian ciolos
Dacian Cioloș
Foto: Facebook

Nu de puține ori, premierul Dacian Cioloș a fost aspru criticat la emisiunile postului Antena 3, dar a acceptat să participe marți seara, 6 decembrie, la Sinteza Zilei.

Decizia premierului a fost privită cu scepticism de multe persoane, printre care și de Gabriel Liiceanu. Scriitorul a fost moderatorul unui eveniment organizat de Grupul pentru Dialog Social. Nu s-a putut abține și l-a întrebat pe Cioloș de ce merge la Antena 3, mai ales că, zilele trecute, Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, a fost  "tăvălit prin noroi".

"Mă duc în primul rând din respect pentru oamenii care, dintr-un motiv sau altul, pe care nu vreau să îl comentez şi nici nu am toate elementele să judec, se uită la acel post şi se uită mai ales la acel post sau se uită aproape exclusiv la acest post şi care nu primesc alt gen de informaţie în ceea ce-l priveşte pe domnul ministru sau pe celălalt ministru sau pe mine, decât informaţiile pe care le dau oamenii care se repetă la acest post. Cred că acei telespectatori au dreptul să audă şi punctul meu de vedere, chiar dacă e mai rar exprimat, punct de vedere pe care, dacă îl exprim pe alte canale, nu ajunge la ei sau ajunge foarte puţin. Eu sunt agronom la bază şi am învăţat că sunt anumite plante care cresc în mocirlă şi că nu poţi să îţi faci meseria corect dacă nu ai curajul să şi cobori câteodată în mocirlă. Sigur, îţi iei cizme de cauciuc, ca să nu te murdăreşti complet sau faci un duş după aceea", a spus Cioloş.

 

Loading...

Citește și

  • dacian ciolos

    ANAF i-a informat luni, 15 februarie, pe managerii posturilor de televiziune din trustul Intact că trebuie să evacueze sediile confiscate de statul român în decurs de cinci zile. De aici a început panica pe micul ecran, care s-a extins rapid și în rândul unor politicieni. Senatul, la inițiativa lui Călin Popescu Tăriceanu, i-au cerut prim-ministrului Dacian Cioloș să vină să dea explicații pentru acțiunea Fiscului, iar acesta și-a confirmat prezența.

  • dacian ciolos dragnea mesaj alegeri

    Primul ministru Dacian Cioloș spune că este adeptul unei atitudini civilizate și al bunului simț. El a răspuns, astfel, unui comentariu la o postare a sa pe Facebook în care i se atrăgea atenția că a avut un mesaj „prea elegant” pentru președintele PSD, Liviu Dragnea, scrie Agerpres.

  • Premierul Dacian Cioloş este supărat foc pe cei de la Ryanair. Joi a plecat din Bucureşti spre Timişoara cu o cursă aeriană low-cost, operată de compania irlandeză, iar la un moment dat a vrut să-şi cumpere ceva de mâncare şi o apă.

  • Prim-ministrul Dacian Cioloș a lansat, luni seară, platforma #România100, un proiect pe care l-a anunțat joi seară la Digi24. În anunțul său de lansare, premierul a enumerat cele 10 principii pentru guvernare.