Dacian Cioloș a explicat de ce merge la Antena 3. "Uneori trebuie să cobori și în mocirlă"

Ultima actualizare:

    Dacian CioloșFoto: Facebook
Dacian CioloșFoto: Facebook

Nu de puține ori, premierul Dacian Cioloș a fost aspru criticat la emisiunile postului Antena 3, dar a acceptat să participe marți seara, 6 decembrie, la Sinteza Zilei.

Decizia premierului a fost privită cu scepticism de multe persoane, printre care și de Gabriel Liiceanu. Scriitorul a fost moderatorul unui eveniment organizat de Grupul pentru Dialog Social. Nu s-a putut abține și l-a întrebat pe Cioloș de ce merge la Antena 3, mai ales că, zilele trecute, Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, a fost  "tăvălit prin noroi".

"Mă duc în primul rând din respect pentru oamenii care, dintr-un motiv sau altul, pe care nu vreau să îl comentez şi nici nu am toate elementele să judec, se uită la acel post şi se uită mai ales la acel post sau se uită aproape exclusiv la acest post şi care nu primesc alt gen de informaţie în ceea ce-l priveşte pe domnul ministru sau pe celălalt ministru sau pe mine, decât informaţiile pe care le dau oamenii care se repetă la acest post. Cred că acei telespectatori au dreptul să audă şi punctul meu de vedere, chiar dacă e mai rar exprimat, punct de vedere pe care, dacă îl exprim pe alte canale, nu ajunge la ei sau ajunge foarte puţin. Eu sunt agronom la bază şi am învăţat că sunt anumite plante care cresc în mocirlă şi că nu poţi să îţi faci meseria corect dacă nu ai curajul să şi cobori câteodată în mocirlă. Sigur, îţi iei cizme de cauciuc, ca să nu te murdăreşti complet sau faci un duş după aceea", a spus Cioloş.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net