Dacian Cioloș a discutat degeaba cu liderii PNL și UDMR

7688324-mediafax_foto-andreea_alexandru_1.jpg

Dacian Cioloș
Fotografii: Mediafax

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Reproșuri și ironii! Așa a decurs miercuri, timp de o oră, întâlnirea de la sediul PNL dintre premierul desemnat Dacian Cioloș, premierul demis Florin Cîţu (președintele PNL), Kelemen Hunor, liderul UDMR, și Varujan Pambuccian, cel al minorităților.

Nervos, Dacian Cioloș, șeful USR, a plecat val-vârtej după discuții, ca să-și consulte colegii cum pot răspunde la atacurile PNL-UDMR. Discuțiile erau o primă sondare de către Dacian Cioloș a opiniei foștilor săi aliați pentru crearea unei majorități care să guverneze România. 

”Am acceptat această întâlnire din respect pentru români şi pentru mandatul pe care l-a dat preşedintele Klaus Iohannis domnului Dacian Cioloş. Astăzi nu a fost nici o concluzie în această discuţie. Am spus şi în această întâlnire: cei care au declanşat criza, respectiv coaliţia AUR- USR-PSD, să vină şi cu o soluţie”, a declarat premierul interimar Florin Cîţu. ”Un alt mesaj pe care l-am transmis a fost acela că, în momentul în care a fost la Cotroceni, USR a avut probabil o majoritate în spate dacă l-a propus pe domnul Dacian Cioloş”, a adăugat ironic Cîţu. 

La rândul lui, Dacian Cioloș a precizat că așteaptă joi un răspuns la propunerea sa de a forma un Guvern minoritar USR, care să fie sprijinit în Parlament de foștii aliați. 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5