Dacian Cioloş demarează marţi discuţii pentru formarea unui nou guvern

dacian-ciolos.jpg

Dacian Cioloș
Dacian Cioloş
Foto: captură Prima TV

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Premierul desemnat Dacian Cioloş îi va invita, marţi, pe liderii PNL, UDMR şi ai minorităţilor naţionale la discuţii pentru formarea unui nou guvern. „Cerem refacerea coaliţiei în formula ei iniţială şi aşteptăm un gest de reciprocitate din partea foştilor noştri colegi. Sperăm ca în ultimul ceas aceştia să dea dovadă de responsabilitate politică", a afirmat Cioloş.

Dacian Cioloş, discuţii pentru formarea unui nou guvern

„În concordanţă cu atitudinea noastră coerentă încă de la momentul alegerilor parlamentare, primul pas este să invităm marţi PNL, UDMR şi minorităţile naţionale la discuţii pentru formarea unui nou guvern. Cerem refacerea coaliţiei în formula ei iniţială şi aşteptăm un gest de reciprocitate din partea foştilor noştri colegi.

Sperăm ca în ultimul ceas aceştia să dea dovadă de responsabilitate politică. Am decis în Biroul Naţional să trimitem invitaţii oficiale pentru a ne întâlni chiar începând de mâine cu PNL, UDMR şi parlamentarii minorităţilor pentru a discuta reformarea Coaliţiei de guvernare”, a declarat Dacian Cioloş, citat într-un comunicat de presă transmis luni seară de USR.

Biroul Naţional al USR a decis echipa de negociere, aceasta fiind formată din: Dan Barna, Anca Dragu, Cătălin Drulă, Vlad Voiculescu, Ionuţ Moşteanu. 
 De asemenea, a fost stabilită şi echipa care lucrează la programul de guvernare: Cristian Ghinea, Oana Ţoiu, Anca Dragu, Claudiu Năsui, Dragoş Pîslaru. 
 „USR reiterează că cea mai bună soluţie pentru România este un guvern USR-PNL-UDMR care să gestioneze pandemia, criza preţurilor la energie şi să implementeze PNRR", au arătat reprezentanţii formaţiunii.
 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5