Dacia recheamă în service peste 13.000 de mașini. Iată despre ce modele este vorba!

dacia-dokker.jpg

dacia dokker albastra
Dacia Dokker este unul din modelele care ar putea avea probleme la airbag-uri
foto: Dacia

Peste 13.000 de mașini Dacia trebuie aduse la service din cauza unor posibile probleme la airbag-urile de la șofer. Este vorba despre modelele Logan II, Dokker şi Lodgy.

Dacia a anunţat că un număr de 13.303 de modele Logan II, Dokker şi Lodgy, din România, trebuie rechemate în service din cauza unor posibile probleme la airbag-uri, potrivit unui anunţ publicat pe site-ul Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), citat de News.ro.

Constructorul auto a anunţat că, în anumite situaţii, airbag-urile şofer la unele modele Logan II, Dokker şi Lodgy pot funcţiona necorespunzător.

”Dacia acordă o deosebită atenţie calităţii de fabricaţie a produselor sale şi, urmărind permanent evoluţia autovehiculelor fabricate, a identificat faptul că în situaţii excepţionale, în care este necesară declanşarea airbag-ului şofer, există riscul ca acesta să funcţioneze în mod necorespunzător”, se arată în anunţ.

Numărul automobilelor din România, care vor fi rechemate în service, este de 13.303.

Compania va schimba airbag-urile şofer în cazul acestora, durata operaţiunii fiind estimată la 50 minute, iar costul va fi suportat integral de Dacia.

 

Citește și:

Cum se descurcă Dacia Sandero Stepway în virajele bruște

Dacia pregătește o mașină electrică. Cât va costa

Loading...

Citește și