«Dacă mai întârziam o oră mureau cu toţii» Cum s-a petrecut accidentul

Ultima actualizare:

Coordonatorul Agenţiei de Transplant, Victor Zota, a spus că s-a întârziat mult prea mult timp până la localizarea victimelor şi că această întârziere a dus la moartea pilotului Adrian Iovan. Acuzaţiile lui Zota sunt confirmate şi de unul dintre pădurarii care i-a găsit pe răniţi.

"Dacă mai întârziam o oră mureau cu toţii. Persoana care a coborât cu mine se simţea foarte rău. Noroc că am avut o sticlă cu apă. Victima avea mâinile fracturate şi nu-şi mai amintea nimic din momentul impactului. Se pare că ultimul lucrul de care-şi aminteşte este clipa în care aparatul de zbor s-a izbit de crengile copacului", a spus bărbatul.

Reprezentantul Salvamont Bihor, Mircea Petrescu, a declarat la B1 TV că una dintre victime i-a mărturisit că avionul a fost coborât sub plafonul de ceaţă şi că după ieşirea din plafon au văzut vârful unui brad. Victima a spus că impactul nu a mai putut fi evitat şi că aparatul de zbor s-a izbit de copac, după care s-a prăbuşit în pădure.

„Avionul începuse să piardă din înălţime pt ca se depusese gheaţă pe aripi. Au coborât sub plafonul de ceaţă şi în momentul în care au iesit din plafonul de ceaţă au văzut vârful de brad. Nu au mai putut face nimic deoarece avionul s-a izbit de brad şi a căzut în pădure", a mărturisit una dintre victime, potrivit lui Mircea Petrescu, reprezentant Salvamont Bihor.

Salvamontiştii au ajuns la victimele avionului prăbuşit în Munţii Apuseni. Adrian Iovan a decedat

«Adrian Iovan nu ar fi murit dacă s-ar fi ajuns în timp util» Cine acuză autorităţile de incompetenţă

Prima imagine cu avionul lui Adrian Iovan prăbuşit în munţi

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net