Cuțitarul de la Politehnică, tot în libertate

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Un alt caz șocant, cu agresor rămas deocamdată în libertate, s-a petrecut, joi seară, în Sectorul 4 din Capitală. Atunci, un tânăr de 26 de ani, brancardier la Spitalul Universitar, a fost înjunghiat de un individ necunoscut, după ce a ieșit de la serviciu. Incidentul sângeros a avut loc în parcul din zona stației de metrou Politehnică.

Polițiștii spun că tânărul a fost rănit în zona coastelor și că, imediat după ce a fost atacat, s-a refugiat la gura de metrou și a sunat la 112. Tânărul a fost operat de urgență și acum este în stare bună. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri.

Pedofil francez, prins la Cluj

simeon stalpnicul png

Tot sâmbătă, polițiștii din Dej au reținut un cetăţean francez, de 61 de ani, acuzat că a întreținut relații sexuale cu trei minori, unul de 13 ani, doi de 16 ani. Ultima aventură s-a petrecut chiar în noaptea de Revelion, într-un imobil din satul Cetan, județul Cluj, când individul a făcut sex cu un băiat de 13 ani, conform probatoriului administrat. Minorul i-a fost adus francezului, contra cost, de către un bărbat de 27 de ani, din Dej, cercetat și el pentru complicitate la infracţiunea de act sexual cu un minor.

image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net