Cuţitarul Dasaev a ajuns după gratii

vvv7-actu-1-3col-dasaev_fot.jpg

Gabriel Daniel Husein va fi “cazat” la arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila
Foto: Observatorbr.ro

Gata, l-au priponit! Gabriel Daniel Husein (41 de ani), zis Dasaev, interlopul suspectat că în noaptea de 15 spre 16 septembrie a înjunghiat doi baschetbalişti americani pe terasa „Music Pub” din Brăila, a fost arestat pentru 29 de zile, după cum au decis judecătorii. 

Individul e acuzat de comiterea infracţiunilor de „tentativă de omor calificat”, „port şi folosire fără drept de obiecte periculoase” şi „tulburarea ordinii şi liniştii publice”. Cercetările procurorilor continuă pentru identificarea complicilor şi pentru stabilirea împrejurărilor în care a fost comis atacul. Sunt trei ipoteze: conflict rasist, dispută pentru o prostituată şi neînţelegeri legate de bani, scrie adevarul.ro.

Medicii spun că starea celor doi sportivi e stabilă. Joseph McClain (26 de ani) este internat la Spitalul Judeţean Brăila, iar celălalt, Darrel Bowie (24 de ani), se află la Spitalul Floreasca din Bucureşti, unde a suferit alte două intervenţii chirurgicale. Ei se vor recupera în două-trei luni, însă în cazul lui Bowie este posibil ca sportul de performanţă să devină un vis, fiind rănit la plămâni.

Loading...