Cuţitarul Dasaev a ajuns după gratii

Ultima actualizare:

    Gabriel Daniel Husein va fi “cazat” la arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean BrăilaFoto: Observatorbr.ro
Gabriel Daniel Husein va fi “cazat” la arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean BrăilaFoto: Observatorbr.ro

Gata, l-au priponit! Gabriel Daniel Husein (41 de ani), zis Dasaev, interlopul suspectat că în noaptea de 15 spre 16 septembrie a înjunghiat doi baschetbalişti americani pe terasa „Music Pub” din Brăila, a fost arestat pentru 29 de zile, după cum au decis judecătorii. 

Individul e acuzat de comiterea infracţiunilor de „tentativă de omor calificat”, „port şi folosire fără drept de obiecte periculoase” şi „tulburarea ordinii şi liniştii publice”. Cercetările procurorilor continuă pentru identificarea complicilor şi pentru stabilirea împrejurărilor în care a fost comis atacul. Sunt trei ipoteze: conflict rasist, dispută pentru o prostituată şi neînţelegeri legate de bani, scrie adevarul.ro.

Medicii spun că starea celor doi sportivi e stabilă. Joseph McClain (26 de ani) este internat la Spitalul Judeţean Brăila, iar celălalt, Darrel Bowie (24 de ani), se află la Spitalul Floreasca din Bucureşti, unde a suferit alte două intervenţii chirurgicale. Ei se vor recupera în două-trei luni, însă în cazul lui Bowie este posibil ca sportul de performanţă să devină un vis, fiind rănit la plămâni.

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net