Curăţenia de Paşte...şi ordinea în finanţele personale

Citeste tot despre: 

Din copilărie am învăţat că trebuie să ne pregătim pentru sărbătorile de Paşte cu bucate gustoase, frumos aranjate pe masă şi curăţenie în casă, pentru ca bucuria familiei şi a oaspeţilor să fie pe măsură.

Iar pentru a ne putea bucura în linişte, o bună planificare a cheltuielilor este necesară. Specialiştii KRUK ne recomandă să facem o listă de cumpărături care să includă cheltuielile cu mesele festive, cu cadourile pentru cei dragi şi chiar pentru evenimente neprevăzute. Iar pentru a putea face faţă cheltuielilor, este bine să economisim din timp. Fiecare sumă cât de mică, pusă deoparte pentru Paşte, ne va ajuta să fim #fărădatorii.

Economisirea, cheltuirea cumpătată, sau chiar o cheltuială pe termen lung ce poate fi cosiderată o investiţie, cum ar fi achiziţia unei maşini sau a unei locuinţe, sunt elementele ce pun bazele bunelor cunoştinţe financiare. Deprinderile din familie, cunoştinţele acumulate în şcoală şi mai ales experienţa personală în administrarea banilor, ne ajută să ne punem în ordine resursele, să ştim mereu de cât dispunem şi implicit cât putem cheltui.

Sigur, buna planficare ne dă o mână de ajutor, dar şi norocul ne poate surâde în această perioadă: firma de recuperare creanţe KRUK organizează în perioada 8 aprilie - 8 mai a.c.,  concursul „Încheie un angajament de plată şi poţi câştiga 6 rate de la KRUK ROMÂNIA” la care pot participa clienţii companiei.

Pentru a intra în concurs, tot ce trebuie să facă persoana cu datorii în colectare amiabilă la KRUK este să încheie un angajament de plată a datoriilor, să achite prima rată şi astfel va intra în concurs. Pentru un acces şi mai facil la situaţia datoriilor, KRUK a lansat platforma online www.e-kruk.ro , la un clic distanţă de clienţii săi. Folosiţi această ocazie pentru a putea beneficia de ştergerea a 6 rate.

Dacă aveți datorii in colectare amiabilă la KRUK participaţi la concurs şi vă puteţi număra printre câştigători. Intraţi pe e-kruk.ro şi înregistraţi-vă sau sunați la *5785 și împreună cu agenții companiei veți stabili ratele lunare pe care să le puteți plăti cu regularitate.

 

Loading...