Cuplu de hoți bunic-nepoată, la Iași. Cum păcăleau sistemul de securitate al magazinelor și ce furau

Ultima actualizare:

    foto: Pixabay.com
foto: Pixabay.com

Doua persoane din Iași, bunic si nepoată, au fost reținute de Poliție într-un dosar de furt calificat. Pensionarul de 71 de ani și tânăra de 21 au fost prinşi la furat în magazinele din Palas Mall.

Gheorghe Drăgan şi Gabriela Ciulin au fost prinşi de către reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi la scurt timp după ce au dat o lovitură la un magazin de articole vestimentare din zona centrală a Iaşului. Potrivit Adevarul.ro, cei doi au fost reţinuţi însă poliţiştii spun că fapta pentru care au fost încătuşaţi e doar ultima dintr-un şir lung de infracţiuni. Bunicul, de pildă, mai este cercetat pentru un furt comis la un magazin Lidl din Iaşi.

Nepoata sa, Gabriela Ciulin, are 21 de ani şi pe numele ei sunt deschise dosare penale începând de când avea 16 ani. Printre altele, aceasta fura detergent, pastă de dinţi, whisky, dulciuri, gumă de mestecat, alimente, dar şi blugi sau fuste. Când au fost prinşi au fost prinşi în magazinul de articole vestimentare, aceştia aveau un dispozitiv magnetic cu care desfăceau capsele de siguranţă ale produselor.

Citește continuarea știrii pe adevarul.ro

image
image
image
image
image
image
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net