Cumplit! I-a tăiat vaginul, după ce lovit-o cu sălbăticie şi a violat-o

victima.jpg

tanara violata, hunedoara
Fata de 17 ani a trăit, timp de trei zile, un coşmar

Cazul unei puştoiace de 17 ani, bătută şi violată de fostul iubit, a îngrozit Hunedoara. Fata a fost sechestrată timp de trei zile şi a trecut prin chinuri de neimaginat. Daniel Duma, agresorul elevei, a fost arestat pentru 30 de zile, iar dosarul a fost trimis la Tribunalul Hunedoara.

Daniel Duma a fost prins după ce maşina pe care o conducea şi în care se afla şi victima sa, o tânără de 17 ani, a fost oprită de poliţişti, zilele trecute, pentru un control de rutină, în Cheile Roşiei, la marginea oraşului Petrila. În timp ce poliţiştii îi solicitau actele bărbatului de 27 de ani, pasagera din dreapta a sărit din maşină şi a mers direct la echipajul de poliţie. Tremurând, fata le-a dezvăluit poliţiştilor că, de pe 2 aprilie, a fost sechestrată de către tânărul aflat la volan, lovită şi violată.
Raportul preliminar medico-legal, efectuat în acest caz, arată că eleva a fost supusă unor suferinţe cumplite. A fost ţinută fără mâncare timp de trei zile, batjocorită, bătută şi violată, în zona Cheilor Roşia, de la marginea Petrilei. Mai mult, Duma a tăiat-o pe tânără în zona vaginului, cu un cuţit, rana fiind de un centimetru!

„Din primele cercetări efectuate, poliţiştii au stabilit că, în perioada 2 – 4 aprilie 2016, suspectul a dus-o într-o zonă muntoasă izolată de pe raza oraşului Petrila pe prietena sa, în vârstă de 17 ani, cu care avea o relaţie de aproximativ un an, şi, pe fondul geloziei, a agresat-o fizic şi a întreţinut cu aceasta raport sexual împotriva voinţei sale”, a spus Bogdan Niţu, de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara. 

Citeşte mai mult pe adevarul.ro!

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1