Cumplit! Avea permis doar de o lună! S-a urcat la volan şi a provocat o tragedie

Ultima actualizare:

    Tânărul s-a izbit  violent de un stâlp de  pe marginea drumuluiFOTOGRAFII: actualmm.ro
Tânărul s-a izbit violent de un stâlp de pe marginea drumuluiFOTOGRAFII: actualmm.ro

Nicolas Leş (18 ani) a gonit cu viteză pe străzile din Baia Mare la o lună după ce şi-a luat permisul auto.

Tragedie, duminică seara, la Baia Mare. Un tânăr de 18 ani a murit, altul a ajuns în stare gravă la spital, iar şoferul care i-a băgat cu maşina în stâlp a scăpat fără nici o zgârietură. Avea permis auto de doar o lună şi băuse şi alcool înainte să se urce la volan.

Nicolas Leş
Nicolas Leş

A vrut să se relaxeze înainte de examenul de Bac de a doua zi dimineaţă, aşa că a plecat la plimbare cu maşina. Nicolas Leş (18 ani) a băut ceva înainte şi a mai luat încă doi prieteni cu el. Din cauza vitezei cu care gonea pe străzi a pierdut controlul maşinii şi a intrat violent într-un stâlp. Alex (18 ani), colegul lui de la Liceul de Arte, care se afla pe scaunul din dreapta nu a avut nici o şansă de supravieţuire. A murit pe loc.

Alex (18 ani)
Alex (18 ani)

Celălalt prieten, aflat pe bancheta din spate a maşinii a fost grav rănit şi a rămas încarcerat mai bine de o oră, până când pompierii au reuşit să-l scoată dintre fiare. Nicolas a scăpat, însă. Nu a păţit nimic.

Poliţiştii au constatat că înainte de ”cursa” nebună prin oraş băuse alcool. Avea 0,18 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Mai mult, îşi luase permisul auto doar de o lună. El le-a mărturisit prietenilor sosiţi la locul accidentului că este vinovat pentru că mers cu viteză mare. Nicolas este fiul celebrului olar Daniel Leş şi abia terminase clasa a XII-a la Liceul de Arte. Acum i s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Beat, a spulberat două fetiţe în staţia de autobuz

O fetiţă de doar 7 ani din comuna Tufeşti, Brăila, a murit, iar o alta de 9 ani a fost rănită grav, după ce un şofer beat a intrat cu maşina într-o staţie de autobuz, unde micuţele se jucau pe o bancă. Scena de coşmar s-a petrecut chiar sub ochii părinţilor celor două fete, care stăteau de vorbă la doar câţiva metri de locul impactului. Şoferul de 22 de ani avea o alcoolemie de 0,65 mg alcool pur în aerul expirat şi a sărit la bătaie chiar şi la poliţişti. El s-a ales cu dosar penal.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net