Cum va fi vremea în următoarele două zile, în Bucureşti şi în ţară

Ultima actualizare:

LUNI

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona montană. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 şi 25 de grade, iar cele minime, în general, între 2 şi 12 grade. În cursul nopţii se va semnala ceaţă local în sudul teritoriului, în special în Lunca Dunării şi izolat în centru.

În Bucureşti, vremea va fi caldă pentru sfârşitul lunii octombrie, astfel că temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar minima va fi de 8...10 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. În cursul nopţii vor fi condiţii de ceaţă.

MARŢI

Vremea se va menţine mult mai caldă decât ar fi normal pentru această dată în cea mai mare parte a ţării, astfel că temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 şi 24 de grade, iar cele minime între 4 şi 14 grade, uşor mai scăzute în depresiuni. În cursul zilei cerul va fi variabil, iar în primele ore izolat în sudul extrem va mai fi ceaţă. Noaptea cerul va fi parţial noros în nord-vest, unde vor fi posibile ploi izolate şi se va semnala ceaţă local în sud şi în est şi izolat în rest. Vântul va sufla slab şi moderat.

image
image
image
image
image
image
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net