Cum va fi vremea în timpul vacanței elevilor. Prognoza meteo 4 – 11 februarie

Ultima actualizare:

    Meteorologii ANM au emis prognoza meteo pentru perioada 4 – 11 februarie, când elevii sunt în vacanțăFOTO: Click!
Meteorologii ANM au emis prognoza meteo pentru perioada 4 – 11 februarie, când elevii sunt în vacanțăFOTO: Click!

Circa 2,5 milioane de elevi sunt în vacanță și sunt dornici de distracție. Gripa ar trebui să țină departe de mall-uri și cinematografe, iar vremea va fi tocmai bună pentru ieșirile în aer liber, spun meteorologii.

Meteorologii ANM au emis prognoza meteo pentru perioada 4 – 11 februarie, când elevii sunt în vacanță. Iată cum va fi vremea, pe regiuni!

Prognoza meteo 4 – 11 februarie, pe regiuni

Vremea în Banat și Crișana

Săptămâna 4 – 9 februarie, vor fi 6 – 8 grade la orele prânzului și în jur de minus 2 grade în timpul nopții. După 10 februarie, se va încălzi ușor, la circa 11 grade. Meteorologii ANM estimează că din 13 februarie va fi o ușoară scădere a temperaturilor. Vor fi condiții de precipitații slabe în zilele de 4, 5 și 11 februarie.

Vremea în Transilvania

Se va răci treptat până în 7 februarie, când se vor înregistra în jur de 4 grade la prânz. Vor urma zile cu 8 grade la prânz, iar după 11 februarie valori vor coborî din nou la 4 grade la prânz și minus 4 grade noaptea. Precipitațiile vor fi slabe.

Vremea în Maramureș

De la o zi, la alta, temperaturile coboară ușor, de la 8 grade, la 4 grade. Trecător se vor semnala precipitații slabe, mai frecvente după 10 februarie.

Vremea în Moldova

Până pe 7 februarie, vremea va fi rece, cu 2 grade la orele prânzului și minus 6 grade în timpul nopții. Va urma o scurtă perioadă de încălzire ușoară, iar din 12 februarie de va răci din nou, până la 4 grade la amiază și minus 4 grade în timpul nopții.

Vremea în Muntenia și Oltenia

De marți, 5 februarie, se va răci brusc la 2 grade pe 9 februarie, apoi vor urma zile mai calde, cu 8 – 10 grade la amiză și zero grade noaptea. Probabilitatea de precipitații va fi mai ridicată pe 7 februarie, apoi după 12 februarie.

Vremea în Dobrogea

Temperaturile scad brusc, de la 14 grade în 4 februarie, până la 2 grade, pe 9 februarie. Din 10 februarie, vor urma câteva zile mai calde, cu 6 – 8 grade la prânz. Din 12 februarie, temperaturile vor coborî ușor, de la o zi, la alta, până la 4 grade. După data de 6 februarie, vor fi precipitații slabe.

Vremea la  munte

Temperaturile vor fi în scădere până în 11 februarie, când se vor înregistra zero grade la amiază și minus 8 grade în timpul nopții. Vor fi precipitații în fiecare zi, mai frecvente după 11 februarie.

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net