Cum va fi vremea în săptămâna 3-9 februarie 2020. Temperaturile se prăbușesc

Ultima actualizare:

    Meteorologii ANM au emis mai multe avertizări de vânt puternic, dar urmează ca temperaturile să coboare brusc și să avem precipitații în toată țaraFOTO: Click!
Meteorologii ANM au emis mai multe avertizări de vânt puternic, dar urmează ca temperaturile să coboare brusc și să avem precipitații în toată țaraFOTO: Click!

Vremea se va schimba radical. Prognoza vremii în perioada 3 – 9 februarie și până pe 17 februarie. Meteorologii ANM au emis mai multe avertizări de vânt puternic, dar urmează ca temperaturile să coboare brusc și să avem precipitații în toată țara.

Vremea se va schimba radical în următoarea perioadă. Meteorologii ANM au emis mai multe avertizări de vânt puternic, cu peste 90 de km/h, în zonele înalte. În județul caraș-Severin, este ”cod portocaliu” din pricina rafalelor de pâeste 100 km/h, la peste 1.800 m altitudine.

Un ciclon ne lovește dinspre Marea Mediterană și ne va aduce precipitații importante. Alte două valuri de aer polar intră în țara noastră dinspre vestul continentului și nordul Rusiei. Prognoza pe regiuni, pentru perioada 3 – 17 februarie.

Vremea în săptămâna 3-9 februarie 2020, în Banat și Crișana

Temperaturile coboară brusc din 5 februarie, de la 12 grade, la 2 – 4 grade pe timpul zilei și la zero grade, apoi la minus 4 grade. Cele mai reci zile și nopți vor fi în perioada 5 – 9 februarie, apoi se va încălzi treptat. Pentru 17 februarie sunt prognozate 12 grade. Vor fi și precipitații, dar slabe și trecătoare.

Vremea în săptămâna 3-9 februarie 2020, în Transilvania

Din 5 februarie, vor fi doar 2 grade la orele prânzului și în jur de minus 8 grade în timpul nopții.În ziua de 8 februarie sunt prognozate minus 4 grade la prânz. Se va încălzi treptat după 10 februarie. Precipitații mai importante vor fi în perioada 3 – 5 februarie, apoi vor fi doar trecătoare.

Vremea în săptămâna 3-9 februarie 2020, în Maramureș

De marți, 4 februarie, temperaturile vor coborî brusc, de la 8 grade, la zero grade în ziua de 7 februarie, iar pe 8 februarie sunt prognozate minus 2 grade la prânz și minus 10 grade pe timpul nopții. Se va încălzi treptat după 10 februarie. În zilele de 3 și 4 februarie vor fi precipitații însemnate, apoi vor fi slabe.

Vremea în săptămâna 3-9 februarie 2020, în Moldova

Temperaturile vor coborî treptat, până la minus 4 grade în zilele de 7 și 8 februarie, iar noaptea la minus 10 grade.  O încălzire treptată va fi după 10 februarie. Meteorologii ANM estimează că precipitații însemnate cantitativ vor fi în zilele de 4 și 5 februarie, iar până pe 17 februarie vor putea apărea trecător.

Vremea în săptămâna 3-9 februarie 2020, în Dobrogea

Azi, 3 februarie, sunt 16 grade la malul mării, dar de marți, 4 februarie, temperaturile coboară treptat. Pe 8 februarie, la orele prânzului, sunt prognozate minus2 grade, iar noaptea în jur de minus 8 grade. Se va încălzi treptat din 10 februarie. În zilele de 3 și 4 februarie se vor semnala precipitații însemnate, iar apoi doar trecător și pe arii restrânse.

Vremea în săptămâna 3-9 februarie 2020, în Muntenia și Oltenia

Azi, 3 februarie, sunt 17 grade la București și 19 grade la Ploiești, dar temperaturile vor coborî în fiecare, până la zero grade la prânz în ziua de 8 februarie și minus 8 grade în timpul nopții. Se va încălzi din nou după 10 februarie. Precipitații mai însemnate se vor semnala în zilele de 4 și 5 februarie, apoi probabilitatea de apariție va fi redusă.

Vremea în săptămâna 3-9 februarie 2020, la munte

Din 5 februarie, temperaturile vor deveni negative și ziua și noaptea. În perioada 5 12 februarie, sunt prognozate până la minus 8 grade ziua și minus 16 garde noaptea. Abia după 15 februarie se va încălzi ușor. Precipitații însemnate se vor semnala între 3 și 6 februarie, apoi vor fi slabe. (Sursa: ANM)

Citește și:

Mesaj nou de vreme severă. Prognoză specială pentru Capitală

Când vine aerul polar peste România? Vremea a atins temperaturi record în weekend

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
cavou Iulia Hasdeu jpg
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net