Cum va fi vremea de Revelion! Nici la munte nu e zăpadă!

Ultima actualizare:

Vreme neobişnuit de caldă pentru această perioadă, mai ales în vestul ţării şi în Bucureşti. Mercurul din termometre a urcat sâmbătă până la 10 grade, în Capitală, faţă de numai 3 grade, cât ar fi normal.

Şi mai frumos a fost în vestul ţării, unde maximele termice au ajuns sâmbătă la 15 grade, după ce vineri s-au înregistrat chiar şi 19 grade. Doar în estul Transilvaniei, în sudul Olteniei şi în nordul Moldovei cerul a fost parţial acoperit de nori şi a fost cod galben de ceaţă deasă până la orle prânzului în Harghita, Olt, Dolj şi Mehedinţi.

Vremea însorită va fi doar până duminică. De la începutul săptămânii viitoare, vor fi nori apăsători şi ceaţă, mai ales la câmpie şi în depresiuni. La deal şi la munte, se menţine vremea destul de caldă, dar temperaturile vor fi mai aproape de normal.

De Revelion, nu va ninge nici măcar în zonele montane. Turiştii se vor putea bucura, însă, doar de omătul rămas de acum trei săptămâni şi de neaua artificială. Vor fi doar fulguieli sau burniţă acolo unde temperatura va fi pozitivă.

Noaptea dintre ani va fi liniştită din punct de vedere meteo, cu temperaturi cuprinse între -7 şi un grad Celsius. Ziua se aşteaptă cel mult 9-10 grade.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net