Cum va arăta programul săptămânal al Primei Doamne, Carmen Iohannis

Ultima actualizare:

    Soţia Preşedintelui Klaus Iohannis va continua să predea elevilor din SibiuFoto Click!
Soţia Preşedintelui Klaus Iohannis va continua să predea elevilor din SibiuFoto Click!

Carmen Iohannis, soţia preşedintelui Klaus Iohannis, spune că nu ar vrea să renunţe la cariera de profesor, precizând că intenţionează să păstreze câteva ore la colegiul "Gheorghe Lazăr" din Sibiu şi să continue să ghideze elevii din clasa sa şi în următorii ani.

Carmen Iohannis a fost întrebată, într-un interviu acordat televiziunii publice, dacă va mai preda în Sibiu sau se va muta în Bucureşti. "Intenţionez să păstrez câteva ore în colegiul «Gheorghe Lazăr» din Sibiu şi mai ales să continuu să ghidez clasa mea şi în următorii ani. Încerc sa fac acest efort, să fiu câteva zile la Sibiu şi câteva zile la Bucureşti", a continuat ea. Carmen Iohannis a precizat, răspunzând unei întrebări, că nu ar vrea să renunţe la cariera de profesor.

Ce spun reprezentanţii ISJ Sibiu

În urmă cu două săptămâni, reprezentanți ai ISJ Sibiu menţionau că soţia preşedintelui va preda limba engleză la Colegiul "Gheorghe Lazăr" din Sibiu cel puţin până la sfârșitul primului semestru, arătând că aceasta va avea apoi la dispoziție trei variante: să continue la Sibiu, să se transfere la Bucureşti sau să intre în concediu fără plată. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Județean (ISJ) Sibiu, Livia Creţulescu, a declarat că soția președintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, a anunţat că va preda la Colegiul Naţional "Gheorghe Lazăr" din Sibiu, unde este profesor de engleză, cel puţin până la sfârșitul primului semestru. "Doamna Iohannis va preda cel puţin până la finalul primului semestru. Acesta se va încheia în 31 ianuarie. Deocamdată, doamna Iohannis nu a anunţat ce urmează să facă începând cu cel de-al doilea semestru", declara Livia Creţulescu, pentru mediafax.ro.

Potrivit acesteia, Carmen Iohannis are la dispoziţie trei variante: fie va continua să predea şi în cel de-al doilea semestru, fie va cere detaşare pe un post similar la Bucureşti, în cazul în care există disponibil un astfel de post în Capitală, fie poate intra în concediu fără plată. "Legea Educaţiei prevede posibilitatea ca, după zece ani de carieră, să poţi beneficia de un an de concediu fără plată", a explicat Livia Creţulescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net