«Cum te pot vizita la cimitir, Andreea?»

Citeste tot despre: 

Tragedie într-o familie din Constanţa. Andreea, fata lor de doar 19 ani a pierit spulberată de o maşină pe trecerea de pietoni, vineri seara. Acum este plânsă de toţi prietenii şi colegii. Mesajul iubitului ei îţi rupe sufletul.

Andreea avea 19 ani, trecuse cu bine examenul de Bac, iar de o lună era studentă. Vineri seara un bolid de fiţe i-a curmat nemilos viaţa. Accidentul a avut loc în jurul orei 23.30, în zona Institutului de Marină din Constanţa.

Accidentul a avut loc pe “zebră”

CLIIMA20131110_0109_1.jpg

Ionuţ şi Andreea erau împreună de doi ani (Fotografii: Adrian Boioglu)

Andreea Roşu traversa strada, pe zebră, când a fost izbită de un autoturism Renault decapotabil, care a venit în viteză. Şoferul a părăsit maşina imediat după accident şi a fugit printre casele din cartierul Coiciu.

CLIIMA20131110_0110_1.jpg

Ionuţ şi Andreea erau împreună de doi ani (Fotografii: Adrian Boioglu)

Un martor a oprit o ambulanţă care era în drum spre un alt caz şi apoi i-a ajutat pe medici la măsurile de prim-ajutor. O oră au încercat medicii să o aducă la viaţă pe Andreea, dar a fost în zadar. Mamei fetei i s-a făcut rău în momentul în care a văzut-o întinsă pe asfalt pe Andreea şi a avut şi ea nevoie de asistenţă medicală.

Vestea a şocat prieteni, rude, necunoscuţi. În ultimii doi ani, Andreea trăise o poveste de dragoste ca-n poveşti alături de un tânăr de vârsta ei, Ionuţ. Acum băiatul este devastat de durere.

Sunt ca şi tine, mort, pe dinăuntru. Când îl pierzi, atunci îţi dai seama cât de mult îl iubeşti. Dar tu? Tu cu ce ai greşit fata mea?!!?! Mai bine te ştiam fără ceva, dar în viaţă. Acum, cum te pot vizita la cimitir, Andreea? Cum? Ce am greşit, Doamne, încât să mi te ia. Te iubesc Andreea pentru toate câte ai făcut pentru mine, pentru noi. Te iubesc şi nu te voi uita o viaţă."

Cu doar cinci zile înainte să moară Andreea Roşu a postat pe Internet ultima melodie a Deliei, o baladă tristă în care o fată îşi pierde iubitul. A simţit că i se apropie sfârşitul?

Şoferul criminal s-a predat

CLIIMA20131110_0111_1.jpg

Ionuţ şi Andreea erau împreună de doi ani (Fotografii: Adrian Boioglu)


Poliţiştii l-au găsit pe proprietarul maşinii: un bărbat din localitatea Mihail Kogălniceanu. Acesta a declarat însă că a vândut autoturismul şi că nu ştie cine e actualul proprietar.

Când credeau că Andreea va rămâne nerăzbunată, vinovatul s-a predat. Are 29 de ani, se numeşte Marinel Liviu Traian şi are un permis de conducere din Spania. El a spus că i-a fost frică şi că de aceea a fugit de la locul accidentului. Avea o alcoolemie de 0,56 la mie în aerul expirat. A fost arestat pentru 29 de zile.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1