Cum sunt tratate româncele în bordelurile din Germania: "Suferă de șoc post traumatic"

Ultima actualizare:

    Prostituatele sunt supuse unui tratement inumanFoto: AFP
Prostituatele sunt supuse unui tratement inumanFoto: AFP

Un documentart despre viața femeilor care activează în bordelurile din Germania scoate la iveală amănunte mai puțin plăcute și oferă informații despre traumele psihologice pe care le poate avea o persoană care alege să aibă o astfel de profesie. Documentarul "Bordell Deutschland" ilustrează faptul că viața prostituatelor din Germania, dintre care o bună parte sunt românce, este controlată de o rețea organizată care nu face altceva decât să sporească rata criminalității.

Femeile care activează în domeniu au parte de experiențe șocante și sunt obligate să suporte tratemente inumane pentru a primi sume de bani care ajung, în general, la proxeneți. Documentarul realizat e Christian P. Stracke prezintă, printre altele, poveștile înfiorătoare ale unor românce care au reușit să părăsească bordelurile și care se străduiesc din răsputeri să își refacă viața, potrivit stirileprotv.ro. Denisa este una dintre fostele prostituate care în prezent se ocupă cu informarea asupra pericolelor alegerii unei astfel de meserii. Legalizarea prostitutiei, realizată în 2002 este subiectul documentarului care va fi transmis pe 18 noiembrie. Realizatorul documentarului susține însă că această legalizare este, de fapt, un paravan pentru traficul de persoane, proxenetism și prostituție forțată. Realizatorul documentarului s-a implicat activ și a vorbit cu prostituatele în încercarea de a obține mărturii despre modul lor de viață, dar și despre tratementul căruia sunt supuse în schimbul obținerii unor sute de euro. Filmul scoate la iveală detalii șocante, cum ar fi faptul că unii clienți sunt fascinați de minori și ar plăti oricât pentru a întreține relații sexuale cu cineva care nu a împlinit 18 ani. De alfel, numeroși psihologi sunt de părere că profesia de prostituată este una care lasă sechele pe viață femeilor care decis să urmeze. Ele suferă de un șoc post-traumatic și le este, adesea, dificil să se reintegreze în societate și să aibă încredere în persoanele din jurul lor. 

Concluzia filmului este una cu adevărat una care ar trebui să pună pe gânduri persoanele dornice să opteze pentru asemenea meserie. Clienții se distrează torturând femeile în schimbul unor sume relativ mici de bani . 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net