Cum se simte Daniel Bodnar la o lună de la accidentul în care și-a fracturat coloana. E internat în Germania

Ultima actualizare:

    Daniel Bodnar a trecut printr-un grav accident de mașină în luna ianuariefoto: arhivă personală
Daniel Bodnar a trecut printr-un grav accident de mașină în luna ianuariefoto: arhivă personală

A trecut aproape o lună de când activistul Daniel Bodnar a suferit un accident grav de mașină, în urma căruia și-a fracturat coloana vertebrală. Medicii i-au dat puține șanse de refacere, mai ales că bărbatul nu își mai simțea picioarele. Din fericire, veștile sunt bune, iar refacerea lui, lentp și lungă, se anunță promițătoare.

După o operație suferită la Iași, Daniel Bodnar a ajuns în Germania, unde a mai fost operat de trei ori și unde se află și acum. Activistul de mediu este optimist și determinat să facă tot ce îi stă în putință pentru a se recupera.

Daniel Bodnar, cinci zile la Terapie Intensivă

"Am trecut de cea mai dificilă perioadă și vreau să vă anunț că cele 3 operații efectuate aici, în Germania, au rezultatul așteptat! Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru aceste reușite și vouă, celor care v-ați rugat, ați donat sau ați trimis un gând bun către mine!Am stat 5 zile la Terapie Intensivă, o perioadă grea, dureri sunt și acum, dar privesc încrezător înainte și știu că lucrurile merg în direcția bună! Săptămâna viitoare voi fi transferat la o clinică de recuperare și vom începe recuperarea! Va fi o recuperare de durată, pași mici, dar trebuie luptat! 

Chiar dacă la început doctorii ne-au descurajat și au spus familiei că nu are rost să se zbată atât de mult cu recuperarea sau operația piciorului drept, că oricum voi fi paralizat de la mijloc în jos, noi am înțeles că Omul face cât poate, dar Dumnezeu are ultimul cuvânt! A fost un accident cumplit. Îi mulțumesc lui Dumnezeu încă o dată ca sunt în viață! Lupt, Lupta continuă și știu că ne vom revedea curând" a transmis Daniel Bodnar, la aproape o lună de la accidentul în urma căruia și-a fracturat coloana. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Halep jpg
image
image
image
image
image
image
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net