Cum se împodobește corect bradul de Crăciun

craciun-brad_impodobit.jpg

craciun-brad_impodobit fata
Experții britanici ne spun cum se împodobește corect bradul de Crăciun
FOTO: Click!
Citeste tot despre: 

Sărbătorile se apropie şi ne pregătim să împodobim bradul de Crăciun! Cu această ocazie, experţii britanici prezintă sfaturi care ne ajută să-l împodobim cât mai frumos.

În primul rând, experţii britanici ne recomandă să cumpărăm seturi de 5 globuri sau 5 ornamente la fel, să poziţionăm decoraţiunile în zig-zag şi să aşezăm luminiţele în jurul trunchiului.

Cum se împodobește corect bradul de Crăciun

Iată sfaturile experţilor britanici, în detaliu!

  • Pregătiţi piciorul bradului. Acesta trebuie instalat întotdeauana pe o foaie de hârtie pentru ca să protejaţi podeaua de apă şi acele de brad care cad.
  • Puneţi mai întâi instalaţiile electrice, având grijă ca luminiţele să fie înfăşurate aproape de tulpină. Acest lucru ajută la o mai bună iluminare a globurilor.
  • Nu se pun mai puţin de 100 de luminiţe în întreg bradul. Brazii înalţi de peste 2 metri ar trebui să aibă circa 640 de luminiţe care să se aprindă în cascadă. 
  • Ordinea e cheia! De sus în jos se pun câte 6, 8 şi apoi numai câte 12 globuri sub formă de cerc. Aveţi grijă ca cele identice să se succeadă în zig-zag, de sus în jos. La sfârşit se pun ornamentele la care ţineţi cel mai mult acolo unde vreţi să le vedeţi mai bine.
  • Cel mai important lucru este la acest Crăciun culoarea, conform ultimelor tendinţe din modă. Se poartă ornamentele în culorile curcubeului, roşu, oranj, galben, verde, albastru, indigo şi violet. (Sursa: adevarul.ro)

Citește și:

Povestea pomului de Crăciun. Primul brad a fost împodobit în anul 1510

Primul brad din România a fost împodobit în 1866, la curtea Regelui Carol I

Loading...

Citește și

  • Spectacolele de la final de an au devenit tradiţie, însă ca să se vândă biletele, artiştii încep promovarea de pe acum, iar afişele au împânzit Bucureştiul. Soliştii se întrec în oferte pentru amatorii de concerte şi vor să atragă peste 28.000 de oameni la cele şapte spectacole anunţate.

  • Dacă vrei să fii bucuros pentru câteva momente, cumpără-ţi ceva drăguţ, umple-ţi masa cu bunătăţi, răsfaţă-te. Dacă vrei să simţi adevărata fericire, fă ceva pentru cei din jur! Cumpără-i o supă caldă unui bătrân, donează lucruri pe care nu le mai foloseşti unei familii nevoiaşe, du-le dulciuri copiilor la care Moşul nu poate trece anul acesta. Fii tu Moş Crăciun şi îi vei face sufletului tău cel mai frumos cadou!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1