Cum se distrează fiica lui Liviu Dragnea şi iubitul în SUA! Se bucură de experienţe inedite

mataev_1ae.jpg

alex mataev si alexandra
Alex Mațaev și fiica lui Dragnea formează un cuplu de patru ani
Foto: Arhivă personală

Acțivitatea lui Liviu Dragnea în calitate de șef al Partidului Social Democrat este una intens urmărită, la fel ca afacerile deținute de fiul său care s-a căsătorit în acest an cu mare fast, însă amănuntele despre viața mezinei familiei Dragnea sunt mai puțin cunoscute. Iată că tânără se bucură de soare și de experiențe inedite departe de vremea mohorâtă din România, tocmai în Los Angeles.

Alexandra Maria Dragnea are 23 de ani și a terminat Facultatea de Litere Străine. Este o prezență discretă și s-a ferit de fiecare dată de fotoreporteri sau să ofere declarații despre viața sa. Discreția și timiditatea au început să se estompeze încet după ce a devenit iubita finalistului X Factor 2013, Alexandru Mațaev.

alexandra dragnea si alex mataev

La scurt timp după finala concursului, cei doi s-au întâlnit și, din cele povestite de cântărețul de peste Prut, a fost un fel de dragoste la prima vedere. Iubirea a crescut pe măsură ce timpul a trecut iar fiica lui Dragnea i-a oferit iubitului său drept platou de filmare pentru o piesă chiar domeniul lui Liviu Dragnea din Alexandria.

Filmarea piesei "Cu capul în nori" pe terenul lui Dragnea nu i-a purtat noroc lui Alexandru Mațaev, căci nu s-a bucurat de success în România și a decis să își facă bagajele, să își ia iubita de mână și să plece în țara tuturor posibilităților, Statele Unite ale Americii. Cu toate că a părăsit România, Alex se gândește la admiratorii de aici și uneori încarcă pe pagina personală de Instagram diferite clipuri video de scurtă durată în care cântă.

Marți 12, decembrie a fost o seară de relaxare pentru tinerii îndrăgostiți care s-au întâlnit cu o gască de prieteni și au participat, din public, la emisiunea uneia dintre cele mai îndrăgite figure din America, prezentatoarea Ellen Degeneres. Alex a imortalizat momentul și a urcat fotografia pe Instagram. În imagine Alexandra zâmbește larg, semn că îi priește viața departe de agitația provocată de tatăl său pe scena politică românească. 

Cine este Alexandru Mațaev

Alexandru Mațaev este un cântăreț din Republica Moldova care a participat la emisiunea X Factor în anul 2013, ajungând până în finală. În marea luptă pentru trofeul concursului și cei 100.000 de euro a fost învins de către Florin Ristei, cunoscut încă de mic pentru versurile pe care cu toții le fredonam "Ea este Dana, colega mea". 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • alexandra dragnea alex mataev

    Liviu Dragnea, președintele PSD și al Camerei Deputaților, are doi copii: Valentin și Alexandra. În timp ce băiatul a terminat Facultatea de Transporturi și are o pasiune pentru tot ce înseamnă autovehicule, Alexandra studiază la Facultatea de Limbi Străine și se iubește de trei ani cu un fost finalist X Factor, Alex Mațaev, solist originar din Republica Moldova, ce a făcut furori în 2013 la emisiunea de talente.

  • Deputatul Silviu Vexler s-a căsătorit duminică, 3 septembrie, cu actrița Geni Brenda. Liviu Dragnea și iubita sa cu 30 de ani mai tânără decât el, Alexandra Tănase, au fost invitați de seamă la nunta parlamentarului și nu s-au sfiit să intre în hora evreiască.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1