Cum se deszăpezește în București: Pardon! Pardon! Pardon, bă, n-auzi?

Ultima actualizare:

    Vatmanul nu a încetinit când s-a apropiat de stație
Vatmanul nu a încetinit când s-a apropiat de stație

Un bărbat și o femeie care așteptau tramvaiul într-o stație din Capitală au fost împroșcați cu zăpadă, vineri dimineață, de un plug al Regiei de transport București. Vatmanul nu a încetinit când se apropia de stație, dar nici călătorii nu dădeau semne că înțeleg ce pericol îi așteaptă. Reprezentanții regiei și-au cerut scuze pentru intervenția în forță a angajatului lor.

Incidentul neplăcut s-a petrecut vineri dimineață, în jurul orei 9.00, într-o stație de tramvai de pe Bd. Octavian Goga. Un tramvai echipat cu plug al Regiei de transport din Capitală a intrat cu viteză în stație, acoperindu-i pe călători cu zăpadă. Însă, vehiculul nu mergea de capul lui, ci era condus de un vatman cam prea zelos, în ciuda muncii sale „importante”. O femeie și un bărbat (care a și filmat întreaga scenă) au fost aruncați de pe peron de forța zăpezii. Doar un miracol a făcut ca ei să nu fie loviți de mașinile de pe șosea.

Bărbatul care a filmat toată isprava, Mircea Dragoman, a povestit pe Facebook cum a trăit acest incident:  „Valul de zăpada ne-a dat jos de pe refugiu. Două masini au tras tare dreapta ca să nu dea peste noi. Daca era un copil sau o persoană mai slabă nu ştiu...Din respect faţă de persoanele care se aflau în staţie, vreo 8-9, trebuia să reducă viteza. Unde să plecăm? Pe şosea circulau autoturisme! De altfel era să ne lovească!“, a scris bărbatul.

Conducerea Regiei și-a cerut scuze pentru incident, prin intermediul unui comunicat de presă:

„Având în vedere înregistrarea video aparută în spațiul public cu privire la comportamentul nepotrivit al unui conducator de plug-perie care acționa pentru deszăpezirea liniilor de tramvai, facem următoarele precizări: RATB regretă acest incident și asigură publicul călător că o astfel de atitudine nu este tolerată și va fi sancționată adecvat. Conducerea Regiei s-a autosesizat și a declanșat operativ procedura de cercetare disciplinară a respectivului angajat. Ne cerem scuze pentru acest incident”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
renovare apartament jpg
image png
bucuria 1536x1024 jpg
atena praf saharian jpg
orhidee jpg
image png
439472728 923339792915902 5736137712490660858 n e1713931499872 webp
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net