Cum s-a schimbat Dinu Patriciu de-a lungul anilor - FOTO

Ultima actualizare:

    Dinu Patriciu, în 1995Foto: Mediafax
Dinu Patriciu, în 1995Foto: Mediafax

Dinu Patriciu, care s-a stins din viaţă marţi, la Londra, după o lungă suferinţă hepatică, a fost unul dintre cei mai bogaţi şi influenţi oameni de afaceri români.

Dinu Patriciu s-a născut la 3 august 1950 în București. Miliardarul a ocupat trei ani la rând primul loc în Topul celor mai bogați români și a avut, după 1990, afaceri în domeniile petrolier, bancar, imobiliar și media.

Arhitect de profesie, Dinu Patriciu a fost unul dintre membri fondatori al PNL şi a fost ministru în Guvernul Petre Roman 2. A devenit cel mai bogat român în august 2007 când a vândut 75% din pachetul de acţiuni deţinut de el la compania Rompetrol (n.r. achiziţionată în 1998) pentru aproximativ 2,7 miliarde de dolari, cea mai mare tranzacţie financiară desfăşurată cu o companie românească. În 2006, Dinu Patriciu cumpără ziarul Adevărul unde aduce o echipă de peste 100 de oameni (jurnalişti, manageri şi oameni de vânzări) de la Ringier (trust elveţian care deţinea titluri importante din presa autohtonă), în frunte cu Răzvan Corneţeanu (numit manager general).

Click! vă prezintă mai multe imagini cu omul de afaceri de-a lungul anilor, de la începutul anilor 1990, până în 2011. 

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net