Cum s-a răzbunat o tânără din Ploiești pe iubitul ei după o ceartă. I-a încuiat mama în mașina pusă la soare

femeie-razbunare-ploiesti-696x396.jpg

Femeia a fost la un pas să fiarbă prizonieră în mașina lăsată în soare
Femeia a fost scoasă din mașina în care era captivă în soare, de un jandarm care a spart unul dintre geamuri
Foto: facebook Brigada Mobilă de Jandarmi Ploiești
Citeste tot despre: 

Mama unui bărbat, victimă colaterală într-o ceartă între doi iubiți. O femeie din Ploiești a fost la un pas să moară asfixiată după ce iubita fiului a ales să se răzbune pe acesta într-un mod inedit: i-a încuiat mama în mașina lăsată în soare și a plecat

Întâmplarea șocantă a fost relatată pe pagina de facebook a Grupării Mobile de Jandarmi Prahova. ”În urma unor neînțelegeri dintre concubini, mama unuia dintre ei s-a retras în mașină în speranța că apele se vor liniști, însă din contră, situația a degenerat. Într-un act de răzbunare, unul din concubini a încuiat electronic mașina, după care a plecat cu cheile inclusiv cele de rezervă”, povestesc reprezentanții Jandarmeriei Prahova. După aproximativ o oră în care a îndurat temperaturi de aproximativ 60 de grade, femeia a simțit că nu mai are aer, căldura o sufocă și își pierde cunoștința. Atunci a făcut atac de panică și a început să bată cu pumnii în geamurile mașinii și să țipe.

 

Apare jandarmul Patrick care sparge geamul mașinii și salvează femeia

 

Mai mulți oameni care au văzut-o panicată s-au strâns în jurul mașinii dar nu acționau în nici un fel, mărginindu-se să se uite și să-și spună părerea.”Echipajul de jandarmi, trecând prin zonă, a observat într-o parcare un grup de oameni înconjurând o mașină și s-au apropiat imediat să vadă ce se întâmplă. Într-o mașină era o femeie foarte panicată, asudată și tremurândă cerând ajutorul celor din jur. Este de reținut că temperatura din interiorul unui autotursim lăsat în soare poate depăși chiar și 60 de grade Celsius. Cu acordul proprietarului a fost spart geamul din dreapta-spate a mașinii”, continuă relatarea de pe contul oficial de pe facebook al Brigăzii Mobile de Jandarmi Prahova. În patrulă era și jandarmul Patrick, având cursuri de prim ajutor la activ.

 

Femeia a primit primul ajutor de la jandarmul Patrick

 

”Patrick întotdeauna umblă la el cu o trusă de prim ajutor, astfel că imediat i-a acordat persoanei primul ajutor, iar folosind un pulsoximetru a observat cum valorile pulsului și a presiunii sângelui își revin la normal, efortul ajutorului acordat de jandarmi dând astfel roade. Din fericire, nu a fost nevoie de îngrijiri medicale.!”, este epilogul acestei intervenții conform celor scrise pe pagina Grupării Mobile de Jandarmi Prahova

 

Citiți și

 

Un om al străzii a dat foc unui restaurant, după o ceartă cu un angajat

 

Și-a tăiat penisul pentru a se răzbuna pe soție. Ce i-a făcut femeia

Loading...

Citește și

  • Un sexagenar din localitatea vasluiană Tăcuta a cunoscut pe propria piele ce înseamnă să superi două femei, respectiv concubina şi pe nora acesteia.

  • În sport nu există satisfacţie mai mare pentru un jucător să se poată răzbuna, pe teren, pe echipa de unde a fost aruncat ca o măsea stricată. Florin Niţă, portarul care a eliminat miercuri de unul singur Steaua în optimile Cupei României, a trăit un asemenea moment.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1