Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis în vizita din Spania. Klaus Iohannis și soția lui s-au întâlnit cu Regele Felipe al VI-lea FOTO

Ultima actualizare:
Klaus Iohannis și Regele Felipe
Klaus Iohannis și Regele Felipe

Klaus și Carmen Iohannis au fost primiți, luni (13 iulie), de Regele Spaniei Felipe al VI-lea, la Palatul Zarzuela din Madrid. Klaus Iohannis urmează să aibă o întâlnire cu premierul spaniol Mariano Rajoy și cu membrii comunității românești aflați în Spania.

Klaus și Carmen Iohannis fac o vizită oficială în Spania, în perioada 12-14 iulie, la invitația majestăților lor Regele Filipe al VI-lea și Regina Letizia. După ce a aterizat, cuplul prezidenția a fost fotografiat pe aeroport. Prima doamnă a României a optat pentru o ținută clasică, de culoare albă, formată din două piese: o bluză și o fustă până la genunchi. Carmen Iohannis a purtat o pereche de sandale cu toc cui și și-a accesorizat ținuta cu o pereche de ochelari de soare.

Cuplul prezidențial, dejun la Palatul Regal


    Klaus Iohannis și Regele Felipefoto: presidency.ro
Klaus Iohannis și Regele Felipefoto: presidency.ro

Felipe al VI-lea și Regina Letizia vor organiza, tot luni (13 iulie), un dejun oficial la Palatul Regal, în onoarea lui Klaus și Carmen Iohannis. La dejun vor participa și premierul Mario Rajoy, alături de soția sa, președinții Tribunalului Suprem și Tribunalului Costituțional, președinții Senatului și Camerei Deputaților, precum și alte personalități din mediile politice, academice, economice și culturale din Spania, cât și reprezentanți ai comunității românești din această țară.

Vizita constituie "un moment de referinţă al dialogului bilateral româno-spaniol la cel mai înalt nivel, fiind, totodată, primul contact oficial la nivel de şef de stat" între președintele României şi Felipe al VI-lea, potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale. Șeful statului va avea convorbiri oficiale cu premierul Mariano Rajoy, care vor fi urmate de o conferință de presă comună, potrivit Mediafax. Totodată, Klaus Iohannis se va întâlni și cu președintele Senatului spaniol, Pio Garci-Escudero.

image
image
image
image
image
image
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net