Cum s-au pregătit soții Iohannis pentru prima zi de școală! Ce dorință și-a pus președintele României

bp9h0156.jpg

Președintele României a deschis anul școlar în cadrul unei unități de învățământ din Capitală, în timp ce Carmen Iohannis a deschis anul la Sibiu
Foto: Mihai Ionescu

Zi plină de emoții și noi speranțe de reușită, luni, 9 septembrie, atât pentru copiii și studenții români, cât și pentru părinți, profesori și învățători, având în vedere că această nouă săptămână de toamnă a dat și startul noului an școlar. Cuplul prezidențial al României a deschis noul an școlar la două unități de învățământ, fiecare dintre ei în orașe diferite, însă cu aceleași emoții și gânduri pozitive pentru noul an de studiu.

Deși a trecut de multă vreme de când părăsea bancile școlii, președintele României, Klaus Iohannis, a intrat din nou în atmosfera pregătirilor „de ore”, fiind invitat să țină un discurs în cadrul școlii Ferdinad I, din sectorul 2. 

Carmen Iohannis, zâmbitoare și emoționată în prima zi de școală, la Sibiu

De asemenea, Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, mult mai familiarizată cu aceste ceremonii de deschidere, având în vedere că meseria sa este cea de profesor, și-a început ziua cu zâmbetul pe buze, alături de elevii cărora le predă engleză și de cei pe care îi are „în grijă”, fiindu-le diriginte.

Soția președintelui României profesează în cadrul Colegiului Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu, unitatea de învățământ unde în fiecare an la ceremonia de deschidere Carmen Iohannis este în centrul atenției. 

La fel ca în fiecare an, Carmen Iohannis a afișat un zâmbet larg în timpul ceremoniei, și-a îmbrățișat elevii și a făcut împreună cu aceștia tradiționalul selfie, potrivit oradesibiu.ro.

carmen-iohannis-scoala2.jpg

Carmen Iohannis a făcut selfie cu elevii în prima zi de școală
Foto: Arhivă personală

Prima Doamnă a României, elegantă în prima zi de școală 

„E o zi specială pentru noi, începem un nou a școlar, suntem plini de emoții, de bucuria revederii, de speranțele unui an foarte bun. Sperăm să ne bucurăm în continuare de descoperirea noului, să fim entuziaști până la sfârșit și să avem multă răbdare unii cu alții. Mi-a fost foarte dor de ei, sper că și lor de mine…uite ce frumoși sunt…”, a spus Carmen Iohannis, care pentru marcarea acestui eveniment a purtat o rochie de culoare bleu ciel, deasupra genunchilor, lungimea în care se pare că se simte cel mai confortabil în ultima vreme.

carmen-iohannis.jpg

Carmen Iohannis a dezvăluit că le-a dus dorul elevilor ei
Foto: Arhivă personală

Singurul impediment care a stat între Prima Doamnă și bucuria unei zile cu adevărat reușite a fost însă vântul puternic, din cauza căruia Carmen Iohannis a fost nevoită mai mereu să își țină cu mâna partea de jos a rochiei, care avea tendința „să zboare”. 

carmen-iohannis-scoala3.jpg

Vântul a fost inamicul numărul 1 al Primei Doamne, în această zi specială
Foto: oradesibiu.ro

Klaus Iohannis a deschis noul al de studiu la școala Ferdinand I din Capitală

Departe de soția lui fizic, dar cu gândul la aceasta și la emoțiile primei zile de școală, președintele Klaus Iohannis a deschis anul școlar la școala Ferdinand I, situată în sectorul 2 al Capitalei. Îmbrăcat la costum, președintele României a ținut un discurs în fața copiilor, apoi a pornit să viziteze unitatea de învățământ, intrând și în câteva clase.

bp9h0132.jpg

Klaus Iohannis a deschis anul școlar la o școală gimnazială din Capitală
Foto: Mihai Ionescu

Iohannis a semnat mai apoi în cartea de onoare a școlii, după care a bifat, la rândul lui, o poză cu colectivul didactic și câțiva elevi. În „copacul dorințelor” realizat de copiii dornici de noi experiențe în anul școlar, a pus și președintele un bilețel, prin intermediul căruia și-a dorit ca toți copiii din lume să fie fericiți. 

bp9h9653.jpg

Președintele României, printre mulțimea de elevi
Foto: Mihai Ionescu

bp9h9317.jpg

Iohannis a ținut un discurs cu ocazia începerii noului an școlar
Foto: Mihai Ionescu

 

 

 

 

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • klaus iohann8is carmen iohannis

    Averea președintelui Klaus Iohannis a fost îndelung luată la puricat, mai ales din cauza controverselor legate de casele pe care le deține și pe care le are date spre închiriere. Conform celei mai recente declarații de avere ale președintelui, din iunie 2019, veniturile sale salariale au scăzut anul trecut, în timp ce ale soției au crescut, la fel ca și cele provenite din chirii.

  • Carmen Iohannis a ales de această dată să poarte o ținută asemănătoare celei cu care s-a prezentat la întâlnirea Papei de pe 31 mai la București, atunci când l-a întâlnit pentru prima oară pe Suveranul Pontif. În cealaltă tabără a ținutelor s-a poziționat Viorica Dăncilă care a ales să îmbrace o rochie neagră și sobră.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1