Cum a refuzat principele Nicolae să semneze declaraţia de retragere a titlului

Ultima actualizare:

    Regele Mihai și nepotul său, pe vremea când se suveranul trăia şi nu exista vreun conflict între eiFoto: arhivă personală
Regele Mihai și nepotul său, pe vremea când se suveranul trăia şi nu exista vreun conflict între eiFoto: arhivă personală

Scandalurile de ţin lanţ la Casa Regală. Fostul principe Nicolae, nepotul Regelui Mihai I, a explicat că retragerea titlului s-a făcut abuziv. El a subliniat că a refuzat să semneze această declaraţie.

Principele Nicolae a vrut să aducă lămuriri cu privire la actualul său statut şi a ales să facă acest lucru pe pagina lui de Facebook. 

"Declarația mea din august 2015, referitoare la acceptul retragerii titlului, nu a fost scrisă de mine. Am fost obligat să o accept, am refuzat să o semnez și până la acest moment este nesemnată. Nu a existat vreodată nici vreo înțelegere și nici vreun acord semnat referitor la plecarea mea definitivă din România și condiția de a nu mă mai întoarce. Nu aș fi acceptat să mi se impună un exil de acest fel. Cele scrise mai jos sunt detalii încă neștiute, pe care am ales să le păstrez cu mine din respect pentru bunicul meu și pentru condiția precară de sănătate în care s-a aflat și se află în ultima vreme. Acum, tot din respect pentru bunicul meu, regele Mihai, trebuie să le fac cunoscute”, se arată în comunicatul de presă.

Retragerea titlului de principe lui Nicolae a fost luată în urma scandalului de imagine în care acesta ar fi fost inplicat. O femeie cu care Nicolae ar fi avut o relație pasageră a spus că acesta este tatăl copilului ei. El a făcut declaraţii şi pe această temă. 

”Am revenit in România în noiembrie 2015 pentru a rezolva situaţia referitoare la presupusul meu copil. Din cauza lipsei constante de cooperare din partea mamei presupusului meu copil, situaţia aceasta a rămas încă neclarificată. Până în acest moment nu există nicio dovadă medicală care să susţină acuzele mamei. Prin urmare, orice acuzaţie care mi s-ar aduce în legatură cu acest subiect este nefondată”, a mai spus Nicolae pe contul de socializare.

Nepotul Regelui Mihai I a fost exclus din Casa Regală în anul 2015. Nicolae era al treilea în ordinea de succesiune, după Mihai I şi Principesa Margareta. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pavel palcu   special arad jpg
image
image
image
image
image
image
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net