Cum a reacționat Gabriela Firea când l-a văzut pe Liviu Dragnea fără mustață

gabriela-firea-liviu-dragnea.jpg

gabriela firea si liviu dragnea conspirativi
Gabriela Firea a apreciat noua înfățișare a fostului ei șef, Liviu Dragnea
foto: Inquam Photos

Gabriela Firea s-a arătat încântată de noua înfățișare a fostului ei șef de partid, Liviu Dragnea, aflat acum după gratii. ”Îi stă bine”, a comentat primarul general al Capitalei după ce a văzut imaginile cu Liviu Dragnea fără mustață.

Gabriela Firea a recunoscut, marți, în fața jurnaliștilor, că a văzut imaginile cu fostul ei șef adus la Înalta Curte de Justiție și Casație. "Am văzut imaginile. Îi stă bine", a comentat Gabriela Firea, întrebată despre noua înfățișare a lui Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea, cu cătușele la mâini și fără mustață

Îmbrăcat la costum, cu cătușele la mâini și... fără mustață. Așa a ajuns Liviu Dragnea, marți dimineață, la Instanța Supremă, unde a cerut suspendarea pedepsei de 3 ani și șase luni de închisoare. Flancat de pază, fostul lider PSD a avut o atitudine pozitivă, zâmbind la intrarea în sala de judecată.

liviu_dragnea_fara_mustata-captura_pro_tv_3.jpg

liviu dragnea fara mustata in puscarie la instanta
Fostul lider PSD Liviu Dragnea a ajuns în jurul orei 9.00 la Înalta Curte de Casație și Justiție
Foto: captura protv

 

A fost a doua oară când fostul lider PSD a ieșit din închisoare în cele 6 luni de la condamnare. Audierea s-a încheiat rapid, cu o amânare. Magistrații Instanței Supreme au decis un nou termen pentru data de 10 decembrie, însuși Liviu Dragnea solicitând acest lucru, pe motiv că are nevoie de timp să-și angajeze un avocat care să-l reprezinte.   

În luna octombrie, Liviu Dragnea a depus o contestație în anulare - o cale extraordinară de atac a deciziei definitive a instanței supreme, care l-a condamnat la trei ani și jumătate de închisoare pentru trafic de influență în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman (DGASPC).

Citește și:

Cine e și cu ce se ocupă iubita tânără a lui Liviu Dragnea. Unde era în ziua arestului?

Ce a făcut Liviu Dragnea în permisia de o zi pe care a obţinut-o de la Penitenciarul Rahova

Loading...

Citește și