Operație Victor Ponta: Cum poate pica Guvernul din cauza genunchiului operat

Ultima actualizare:

    Operație Victor Ponta: premierul este un jucător înrăit de baschet, acolo unde s-a și accidentat
Operație Victor Ponta: premierul este un jucător înrăit de baschet, acolo unde s-a și accidentat

Operație Victor Ponta: premierul nu se va da prea repede jos din pat. Liviu Dragnea a declarat că acesta are dureri mari și că își va realua activitatea abia peste trei-patru săptămâni. Este un caz istoric pentru România, când un prim-ministru pleacă din fruntea executivului pentru o perioadă de timp atât de lungă.

Operație Victor Ponta: Fostul vicepremier Liviu Dragnea l-a vizitat pe amicul său la clinica din Istanbul, după operația la genunchi. Veștile cu care s-a întors nu sunt tocmai bune. Potrivit acestuia, premierul a trecut print-o operaţie foarte grea şi va avea nevoie de patru  săptămâni de concediu medical.

„Are dureri foarte mari, operaţia a fost extraordinar de complicată, pentru că a avut o ruptură de ligamente mai veche de care nu a ştiut, asta a rupt meniscul şi de aici s-au produs tot felul de stricăciuni la genunchi. Eu eram acolo când a venit echipa de medici care l-a operat şi au explicat despre ce este vorba. Operaţia a reuşit, dar este foarte grea recuperarea care trebuie făcută la rigoare, adică în fiecare zi trebuie să mişte genunchiul într-un fel anume cu nişte aparate. Ei l-au ridicat, au încercat să îl facă să meargă cu un cadru, dar foarte greu. Va trebui să stea acasă cel puţin trei-patru săptămâni. Medicii vor face o evaluare vineri, să vadă dacă pot să îl externeze, dar sunt şanse minime, pentru că intervine problema legată de transport, cum se urcă în avion, cum stă în avion, puţin probabil să îi dea drumul vineri”, a declarat Liviu Dragnea, pentru BreakingNews24.

Operație Victor Ponta: caz fără precedent pentru România, când un prim-ministru pleacă din fruntea Executivului pentru o perioadă atât de lungă

Acesta este un caz fără precedent în România, când un prim-ministru pleacă din fruntea Executivului atâta timp. Constituția prevede că în cazul în care premierul lipsește 45 de zile Guvernul este demis. Unii vorbesc pe la colțuri că Victor Ponta ar pregăti o strategie pentru a părăsi scaunul pe care-l ocupă, iar Tăriceanu se pregătește deja să revină la Palatul Victoria, partidul său fuzionând mâine cu PC. Vicepremierul Gabriel Oprea a fost mandatat să-l înlocuiască pe Ponta, însă, acesta nu a ținut ședința de Guvern de miercuri, care a fost anulată.

Operație Victor Ponta: premierul a vrut să se opereze în România

Se pare că după consultație, premierul se hotărâse să facă operația în România, însă după o săptămână a luat o altă decizie.

 "La dânsul alegerea a fost, din ce am înţeles eu, numai din prisma izolării de acolo, să fie mai liniştit, să nu fie presiunea presei", a explicat medical Bogdan Codorean.

Aceleași motive le-a invocat și premierul după ce a ieșit din operație. Victor Ponta a publicat un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care explică de ce a ales să se opereze în Turcia.

"Operația a fost mult mai complicată decât se anticipa, dar sunt convins că până în Decembrie voi putea face sport din nou. Mulțumiri speciale Doctorului Ionuț Codorean care a fost lângă mine și mi-a dat curaj prin profesionalismul său (evident că am totală încredere în medicii români - aici însă am ceva ce era imposibil acasă - LINIȘTE și ODIHNĂ)! Vreau să-i asigur și pe cei care «se bucură» de necazul meu că mă voi întoarce mai sănătos și mai puternic!", a scris Victor Ponta pe pagina lui oficială de Facebook. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net