Cum pici examenul auto în Baia Mare înainte să te urci în mașină

Ultima actualizare:

    Examinatorul care te pică și dacă respiriFoto: adevarul.ro
Examinatorul care te pică și dacă respiriFoto: adevarul.ro

În Baia Mare activează cel mai drastic examinator auto din țară! Dacă ajungi pe mâinile lui, ai încurcat-o. Poți să nu treci examenul auto dinainte de a deschide portiera mașinii!

Un examinator auto din Baia Mare este reclamat de instructori auto şi administratori de şcoli de şoferi pentru că respinge elevii la examen în mod nejustificat. Unul dintre administratori chiar a făcut sesizare către Prefectura Maramureş şi, chiar dacă pentru o prioadă, părea că spritele s-au calmat, după câteva luni, totul este ca înainte.Elevi ai şcolilor de şoferi picaţi pe bandă rulantă, cam aşa descriu instructorii şi administratorii unor şcoli de şoferi examenele susţinute cu un examinator din Baia Mare. Pe numele acestuia au fost făcute deja două sesizări de către un instructor mai curajos.

Spre exemplu, în umă cu câteva luni, când 11 elevi înscrişi în examen nu au fost strigaţi şi au plecat acasă fără ca măcar să fi urcat la volan.

Unii instructori auto arată că, dacă la ceilalţi examinatori, rata promovabilităţii este de aproximativ 70-80 de procente, la cel reclamat, rata este de aproximativ 20 la sută. Potrivit unui proiect de lege, în viitor, dacă o şcoală de şoferi nu va avea promovabilitate de peste 50 %, şcoala nu va mai fi autorizată. 

Citește pe adevarul.ro mărturia unuia dintre elevii instructorului care a fost picat la examenul auto 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net