Cum l-a ajutat Cătălin Moroşanu pe Sergiu, tânărul care a mers călare să-şi vadă soţia la maternitate

catalin-morosanu-familie-tanar-calare-cal-iasi.jpg

catalin morosanu ajutor familie iasi coronavirus
Cătălin Moroșanu, alături de familia devenită celebră

Tânărul care a mers călare până la maternitatea din Iaşi, acolo unde a născut soţia lui, a primit ajutor din partea mai multor persoane impresionate de povestea sa. Astfel, cu ajutorul oamenilor cu suflet mare, Sergiu, tânărul tată din Iaşi, va avea o casă nouă.

Povestea tânărului tată Sergiu Ion Ciobotariu, cel care a mers călare până la maternitatea din centrul oraşului Iaşi pentru a-şi vedea soţia şi nou-născutul, a impresionat mii de oameni care au sărit în ajutorul său. Donaţiile au fost atât de mare încât visul familiei Ciobotariu a fost îndeplinit: vor avea o casă nouă. Joi, 8 aprilie, Sergiu a semnat actele de vânzare-cumpărare a unei case cu trei camere şi bucătărie, achiziţionată de la o familie din Valea Ursului, judeţul Iaşi, scrie adevarul.ro.

Luptătorul de K1 Cătălin Moroşanu l-a ajutat pe tânărul tată să găsească casa potrivită. Într-o postare publicată pe pagina sa de Facebook, Cătălin Moroşanu spune că „după aproape o săptămână în care am căutat o mulţime de variante pentru o casă, am găsit cea mai bună opţiune la familia Pîslaru din Valea Ursului. O familie cu 5 copii, care avea la rându-i nevoie de bani deoarece îşi dorea să se mute într-un alt judeţ. Oameni cu credinţă în Dumnezeu, care aflând povestea lui Sergiu, au hotărât ca în preţul casei, de 37.000 de euro, să lase şi mobilierul.” În contul bancar deschis pe numele lui Sergiu Ion Ciobotariu s-au strâns 42.600 de euro, toţi din donaţii.

 

Citește și

https://www.click.ro/news/national/un-barbat-din-iasi-amendat-dupa-ce-s-dus-calare-pe-cal-la-iubita-lui-la-maternitate

https://www.click.ro/news/national/live-coronavirus-romania-184-de-persoane-infectate-dintre-care-16-au-fost-declarate

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1