Cum își alegea episcopul de Huși partenerii de sex

Ultima actualizare:

    Episcopul Corneliu Bârlădeanu nu mai are voie să slujească
Episcopul Corneliu Bârlădeanu nu mai are voie să slujească

Scandalul sexual în centrul căruia se află episcopul de Huși Corneliu Bârlădeanu ia amploare pe zi ce trece. Și asta, pentru că ies la iveală detalii înfiorătoare despre orgiile sexuale care s-ar fi petrecut la Seminarul Teologic „Sfântul Ioan Gură de Aur“ Huşi, unde Bârlădeanu predă de 20 de ani. Ultima mărturisire revoltătoare este a unei foste pedagoge de acolo.

Fosta pedagogă, Didina Brănici, a declarat pentru adevarul.ro că a trimis în ultimii ani mai multe plângeri la Mitropolia Moldovei şi Bucuvinei, la Patriarhia Română sau la Sfântul Sinod, în care spune că în seminar au loc orgii sexuale între elevi şi clericii care le sunt profesori, inclusiv cu Episcopul Corneliu. Plângerile scrise au fost trimise spre soluţionare tocmai la Episcopia Huşilor, condusă de ierarhul acuzat de homosexualitate. Pentru că a avut curajul să reclame „lucruri oribile“, pe care pedagoga afirmă că le-a surprins şi în flagrant, Didina Brănici a fost sancţionată şi apoi nevoită să se pensioneze la cerere. A dat în judecată instituţia de învăţământ, considerând că a fost sancţionată pe nedrept, iar judecătorii Tribunalului Vaslui i-au dat câştig de cauză în iunie 2011.

Iată ce spune femeia despre cum își alegea episcopul Corneliu Bârlădeanu partenerii de sex: „La început îşi dorea ca «aleşii» să fie manieraţi, curaţi, parfumaţi, silitori la carte şi discreţi, dar aceştia l-au refuzat, nu l-au acceptat. Apoi a coborât ştacheta, la alţii mai săraci, mai puţin manieraţi şi mai puţin silitori la carte. Atât călugări, cât şi elevi l-au filmat şi înregistrat în ipostaze compromiţătoare, spre a-l şantaja, să trăiască bine, să profite de susţinerea lui, să obţină parohii, etc.”, a declarat pentru adevărul.ro Didina Brănici. 

image
image
image
image
image
image
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net