Cum a încercat un pub din Vâlcea să evite controlul măsurilor anti-Covid. Zeci de persoane s-au baricadat înăuntru

jandarmi-covid.jpeg

Patrula de jandarmi implicată în scandal
Jandarmii au așteptat o oră să poată identifica petrecăreții
Foto: gazetavalceana.ro
Citeste tot despre: 

Reacție inedită a unui patron de pub din Râmnicu-Vâlcea în momentul când i-au bătut jandarmii la ușă. Pentru că avea localul plin de lume, el s-a baricadat înăuntru și a refuzat să permită controlul preț de o oră, timp în care a negociat cu poliția prin ușă.

Totul s-a întâmplat la sfârșitul săptămânii trecute în jurul orelor 23.30, când un echipaj de jandarmerie aflat în serviciu pe strada Lucian Blaga din cartierul vâlcean Ostroveni, a auzit gălăgie din interiorul unui Pub relatează antena3.ro.

 

Ce au făcut jandarmii când au auzit zgomot dar ușa restaurantului era închisă

 

Potrivit jandarmilor vâlceni, aparent, la terasa Pub-ului nu se afla nicio persoană, dar la o privire mai atentă, printr-o fereastră deschisă, membrii patrulei au observat că în spatele terasei exterioare, vizibilă trecătorilor, se afla o altă terasă închisă, în care mai mulți clienţi se distrau. La solicitarea jandarmilor de a deschide uşa Pub-ului, patronul a refuzat, ulterior retrăgându-se în bar cu clienţii şi angajaţii. După o oră de negocieri, patronul a lăsat jandarmii să intre în Pub, unde s-a procedat la interceptarea şi legitimarea celor prezenţi.

 

Comunicatul Jandarmeriei Vâlcea

 

“Astfel, 17 persoane cu vârste cuprinse între 18-40 de ani au primit sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 32.000 lei pentru circulația persoanelor în intervalul orar 23.00-05.00, în locurile în care aceasta a fost interzisă sau restrânsă, iar patronul Pub-ului a fost sancţionat contravenţional cu suma de 3000 lei pentru nerespectarea suspendării activităţii operatorilor econimici în intervalul orar 21.00-05.00”, se arată într-un comunicat remis de Jandarmeria Vâlcea și citat de ziaruldevalcea.ro.

 

Citiți și

 

Cum ne vom distra de acum înainte. Nunțile, ieșirile la restaurant și saloanele cosmetice au reguli noi

 

Ludovic Orban, despre redeschiderea restaurantelor: „Așteptăm opinia specialiștilor”. Când ar putea fi luată decizia

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Guvernul promite măsuri de relaxare după data de 15 mai, însă este clar pentru toţi că viaţa nu va mai fi cum a fost. În continuare trebuie să avem grijă şi să păstrăm distanţarea socială. Banala cafea băută într-o cafenea va fi un lux, obişnuitul prânz la restaurant sau la cantină va fi complet diferit. Conştientă că trebuie să-şi redeschidă cumva porţile, „industria ospitalităţii” propune un plan în 3 etape, începând cu 16 mai.

  • barbat cu masca de protectie in metrou

    Pentru o mare parte dintre țările europene încep să iasă din carantină. Autoritățile au anunțat primele măsuri de relaxare, care vor intra în vigoare de luni, 4 mai. Nu va fi însă vorba despre o relaxare totală pentru niciuna dintre țările din Europa, chiar dacă unii dintre cetățenii europene vor avea acces în magazine și restaurante sau vor putea să se plimbe prin parcuri, conform unei sinteze realizate de Hotnews.ro.