Cum a încercat un gorjean să pară nevinovat de o crimă comisă cu sălbăticie

Ultima actualizare:

    Criminalul a târât cadavrul cu maşina, pentru a da impresia unui accident
Criminalul a târât cadavrul cu maşina, pentru a da impresia unui accident

Un bărbat din județul Gorj a fost reținut pentru 24 de ore, duminică, fiind acuzat că a ucis un consătean, după care a înscenat un accident rutier, victima fiind târâtă în stradă pentru a părea că a fost lovită de o maşină, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Conform purtătorului de cuvînt al Poliţiei Judeţene Gorj, Cătălin Bușe, suspectul, Constantin Mornea, a fost audiat timp de mai multe ore începând de sâmbătă seară, într-un dosar care viza inițial găsirea unui șofer care ar fi fugit de la locul unui accident rutier comis în comuna Bărbătești.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz marţi, după ce au fost sesizați că un localnic de 40 de ani, Dan Cojocaru, şi-a pierdut viaţa după ce ar fi fost lovit de un autoturism al cărui şofer a părăsit locul accidentului rutier. Polițiștii au făcut verificări în zonă pentru a-l găsi pe șoferul fugar, însă nu au descoperit niciun indiciu care să îi ajute în rezolvarea cazului.

Pe parcursul cercetărilor, anchetatorii au aflat însă că soția bărbatului decedat ar fi fost surprinsă de acesta în timp ce întreținea relații intime cu actualul suspect, iar între cei trei a izbucnit un scandal, Dan Cojocaru fiind ucis după ce a fost lovit cu un vătrai.

Ulterior, el a fost târât în stradă pentru a părea că a fost lovit de un autoturism, după care bărbatul suspectat de crimă s-a ocupat de toate formalitățile şi a suportat costurile pentru înmormântarea acestuia.

Duminică, suspectul va fi dus la Tribunalul Gorj cu propunere de arestare preventivă, anchetatorii solicitând arestarea acestuia pentru 30 de zile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net