Cum a fost posibil ca tânăra din Constanța să-și prindă capul în sistemul de decapotare al mașinii

Ultima actualizare:

    Accident bizar la Constanța: o femeie și-a prins capul între haion şi sistemul de decapotare al unei mașinifoto: www.ct100.ro
Accident bizar la Constanța: o femeie și-a prins capul între haion şi sistemul de decapotare al unei mașinifoto: www.ct100.ro

Un accident bizar a fost raportat sâmbătă, 20 iunie, de polițiștii constănțeni. O tânără de 32 de ani a ajuns la spital, în comă, după ce și-a prins capul între haion și sistemul de decapotare al autoturismului. Mulți se întreabă cum a fost posibil acest incident.

Sâmbătă, 20 iunie, în jurul orei 06.05, polițiști din cadrul Secției 4 Constanța au fost sesizați privire la faptul că o femeie și a prins capul între haion și sistemul de decapotare al autoturismului. Accidentul a avut loc pe strada I.L.Caragiale - intersecție cu Spătarul Nicolae Milescu, din municipiul Constanța. „Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că victima se afla pe bancheta din spate, iar în momentul în care a fost activat sistemul de decapotare de către pasagera din dreapta-față, capul i-a fost prins între haion și sistemul de decapotare”, a precizat Andreea Iliescu, purtător de cuvânt al IPJ Constanța. Femeia se află în comă, pe secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Constanța.

Una dintre tinere, în stare de șoc, le povestește polițiștilor ce s-a întâmplat
Una dintre tinere, în stare de șoc, le povestește polițiștilor ce s-a întâmplat

Cum s-a petrecut accidentul

Potrivit stirileprotv.ro, în autoturism se aflau 4 persoane, șoferul și încă trei tinere, iar aceștia se întorceau acasă, în Constanța, după o noapte petrecută în Vama Veche. Bărbatul aflat la volan a oprit, după ce una dintre fete a constatat că îi lipsește portofelul. În timp ce îl căuta, pasagera aflată în față a acționat sistemul de decapotare al mașinii și i-a prins capul, spre groaza celorlalți.  Butonul ar fi fost activat de pasagera din dreapta șoferului, după ce tânără de 32 de ani s-a plâns că nu are suficientă lumina pentru a-și caută portofelul. Scena tragediei a fost filmată la câteva minute după accident de un șofer care trecea prin zonă.

Primul ajutor a fost acordat de câțiva trecători, care au scos victima din capcană. Tânăra a fost dusă apoi de ambulanță la Spitalul Județean Constanța, unde a fost internată la terapie intensivă, în comă. Claudia Tătărici, purtător de cuvânt Serviciul de Ambulanță Județean Constanța: ”Prezenta un traumatism cranian și un traumatism toracic”.

Victima se află în comă, la Spitalul Județean Constanța
Victima se află în comă, la Spitalul Județean Constanța

Ce spun mecanicii auto

Mecanicii auto de profesie atrag atenția că mașinile cabrio vechi pot fi extrem de periculoase. “Unele mașini au acest șist de protecție, adică atunci când prind un obstacol se opresc. Altele nu au, adică cele mai vechi. Trebuie să aibă un senzor de presiune pe instalația hidraulică care detectează atunci când crește presiunea și să se oprească. Toate mașinile cu decapotare functionează doar atunci când ținem apăsat pe buton. când iei mâna de pe buton nu mai funcționează”, a declarat Nicușor Grăjdan, mecanic auto, pentru stirileprotv.ro. Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Vezi VIDEO de la fața locului!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net