Cum erau umilite minorele exploatate sexual în scandalul cu liderul DJ Project

Ultima actualizare:
Gino Manzotti a fost pus sub control judiciar
Gino Manzotti a fost pus sub control judiciar

Noi dezvăluiri în cazul dosarului de prostituţie din Timiş, în care este implicat şi liderul trupei DJ Project, Gino Manzotti. Un judecător al cărui nume apare în scandal, Aurelian Tomuş, le umilea pe fetele cu care se culca şi se făcea poze compromiţătoare, cu care le ameninţa mai apoi.

Judecătorul este pus sub acuzare de DIICOT Timişoara, pentru şantaj, după ce ameninţat o fată că va publica înregistrări indecente cu ea, dacă nu se mai culcă cu el. Aurelian Tomuş este cunoscut în rândul tinerelor din reţeaua lui Paul Mânz drept un individ violent, iar acest lucru este confirmat de o serie de înregistrări, în care magistratul ameninţă cu bătaia o fată. 

"Dar mie mi s-o tăiat de ea, înţelegi ce vreau să zic? După aia o bat şi ajung la alte chestii cu ea, ştii? Şi nici nu vreau să-i dau în freză sau din astea. Înţelegi? Dar pe Raluca aia mică dacă o prind o bat de se … pe ea. Deci, dacă o prind, o bat de o nenorocesc. Ce p.. mea? Mă ia la 11 metri? O … de trei lei", i-a spus Tomuş unui agent, Ovidiu Gîtan, potrivit romaniatv.net.

Judecătorul era cunoscut pentru comportamentul lui extrem de violent şi le filma pe fete, iar apoi arăta altora clipurile cu partidele de sex. 

Actele sexuale erau înregistrate cu telefonul mobil, iar filmuleţele erau folosite fie pentru a le şantaja pe fete, fie pentru a atrage noi potenţiali clienţi. 

Fetele erau drogate înainte de a fi trimise la clienţi

Peste 40 de eleve de la mai multe şcoli de renume din Timişoara au fost racolate şi exploatate de o grupare care s-a specializat în orgii sexuale cu minore pentru clienţii cu bani.  Capul reţelei era interlopul Paul Mânz, care agăţa fete între 15 şi 17 ani de pe Facebook sau din cluburi. El cere clienţilor cel puţin 200 de euro pentru o partidă de sex şi preţurile creşteau cu cât fata era mai mică. Mai mult, se organizau orgii sexuale, unde clienţii plăteau şi 5.000 de euro pentru a participa. 

Potrivit unor surse apropiate anchetei, printre fetele traficate s-au numărat şi minore virgine, care înainte de a fi plasate au întreţinut relaţii sexuale cu liderii grupării, tocmai pentru a căpăta experienţă. Orgiile sexuale aveau loc în special în weekend-uri, iar tinerele erau "tratate" cu cocaină şi alcool, pentru a deveni mai dezinvolte.

Anchetatorii spun că orgiile se petreceau în două locaţii din Timişoara, precum şi în case din staţiunea Băile Herculane, pe litoralul românesc, dar şi în staţiuni balneare din Ungaria. În acest din urmă caz, drumul şi distraţia erau plătite de către clienţi.

Gino Manzotii, sub control judiciar


    Gino Manzotti a fost pus sub control judiciarFoto: Arhiva personală
Gino Manzotti a fost pus sub control judiciarFoto: Arhiva personală

În dosar apar avocaţi, medici, dar şi liderul trupei DJ Project, Gino Manzotti, pus sub control judiciar de procurorii DIICOT Timişoara. Manzotti a recunoscut că îl ştie pe Mânz de 16 ani şi că sunt prieteni. Mai mult, el a recunoscut că a participat la petreceri, dar că fetele nu erau minore. ”Erau câteva fete, dar nu erau minore. Nu am făcut parte din grupare. Paul a venit cu multe fete, dar nu special pentru mine. Ştiam că Paul mai prosteşte fete, dar nu pe bani. Eu nu cred că făcea chestiile de care e bănuit, mai ales pe bani”, a declarat Manzotti 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net