Cum a devenit Rareș Bogdan „Mama Omida” din Băneasa

Ultima actualizare:

    Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii „Jocuri de putere”
Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii „Jocuri de putere”

Lui Rareș Bogdan îi place să se laude că face jocuri de putere. Așa se numește și emisiunea lui, cea în care, pentru prima dată, am aflat că Marian Munteanu ar putea să candideze la Primăria Capitalei. De la stadiul de moderator uns cu toate alifiile, Rareș Bogdan a făcut pasul decisiv spre a-i lua locul „Mamei Omida”.

Anunțul liderilor PNL legat de intrarea în cursa electorală a lui Marian Munteanu pentru Primăria București a fost primit de alegători cu multă mirare. De unde până unde? 

Firul roșu al candidaturii lui Marian Munteanu se întinde grațios, pornind de la tot felul de combinații politice și până prin studiourile televiziunilor. Dacă pe nimeni nu mai miră la ce-i duce mintea pe politicieni, alegătorii ar trebui să fie interesați cum este vopsit, în direct, un personaj scos din raftul uitat al societății și propulsat spre administrația țării.  

Cu două luni înainte de a deveni candidatul PNL la alegerile pentru fotoliul de primar al Bucureștiului, Marian Munteanu a apărut pe 16 februarie în emisiunea lui Rareș Bogdan de la Realitatea TV. La un moment dat, moderatorul a bătut un apropo, oferindu-și serviciile de promovare electorală în direct dacă Marian Munteanu s-ar fi decis să intre în lupta pentru primăria Capitalei. „În acest caz, pentru dvs., eu voi intra în luptă exact cum am intrat pentru preşedintele Iohannis în 2014, cînd am fost pe baricade cu steagul în mână!”

Dispărut din spațiul public, Marian Munteanu a devenit un obișnuit al emisiunii „Jocuri de Putere”, acolo unde a avut ocazia să-și exprime opiniile despre lume și viață. Printre altele, Marian Munteanu și-ar dori înființarea unor Miliții populare și impunerea a două sărbători naționale. 

În urmă cu două seri, Marian Munteanu a fost invitatul lui Mihai Gâdea, la „Sinteza Zilei”, acolo unde a avut parte de un tratament mai mult decât favorabil. Întrebat când și-a negociat cu liderii PNL desemnarea sa în postura de candidat liberal la alegerile pentru Capitală, Munteanu a început să se bâlbâie. „Aaaa, o să vă trimit un mail”. L-a deconspirat, însă, Alina Gorghiu, la Adevarul Live. „Dânsul a discutat cu noi în mai multe momente, inclusiv cu Ludovic Orban, pe nevoia susţinerii unor proiecte a platformei civice. Am discutat cu Marian Munteanu chiar în minunata vizită în SUA. Am avut mai multe discuţii.”

„Minunata” vizită în SUA a avut loc la începutul lunii februarie. Co-președintele liberal Alina Gorghiu, șeful de la avea vreme al Cancelariei prezidențiale Dan Mihalache și directorul Antena 3 Mihai Gâdea au efectuat atunci o vizită neoficială în State în care au stabilit diverse contacte cu mai mulți politicieni americani, demonstrând că cei trei au o agendă comună. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net