Cum au petrecut soţii Iohannis Ziua Îndrăgostiţilor. Prima doamnă a purtat o rochie diafană şi pantofi roz

carmen_si_klaus_iohannis.jpg

carmen iohannis lacul lebedelor balet klaus iohannis
Klaus Iohannis şi-a scos soţia la un spectacol de balet, la Sibiu
Foto: arhivă personală

În familia preşedintelui Klaus Iohannis s-a sărbătorit Ziua Îndrăgostiţilor. Prima doamnă şi şeful statului au fost prezenţi, vineri seara (14 februarie), la spectacolul "Lacul Lebedelor", organizat la centrul Cultural "Ion Besoiu" din Sibiu. La finalul reprezentaţiei, cei doi soţi au făcut fotografii cu balerinii din spectacol, carmen Iohannis atrăgând toate privirile cu rochia deasupra genunchilor care i-a pus în valoare talia şi silueta suplă.

Spectacolul a fost prezentat de trupa de Balet Rus din Sankt Petersburg, venită pentru prima dată în România, ocazie pe care Carmen Iohannis (59 de ani) nu a vrut să o rateze. Soţia şefului de stat a purtat o rochie semnată Andrea Tincu, un designer din Iaşi, care s-a ocipat şi în recut de vestimentaţia primei doamne. Deşi Carmen Iohannis a primit, de-a lungul timpului, critici dure legate de anumite apariţii, din cauza unor alegeri vestimentare considerate „nefericite" de către criticii de modă, de data aceasta prima doamnă le-a închis gura cârcotaşilor cu o rochie albă diafană.

sotii_iohannis_si_balerinii.jpg

carmen si klaus iohannis balerini teatrul sibiu
Carmen şi Klaus Iohannis, alături de balerinii din spectacolul "Lacul lebedelor"
Foto: arhivă personală

Alegerea ei a fost puţin surprinzătoare având în vedere că în general preferă pastelurile şi imprimeurile florale. 

"Este o rochie din brocart italian, ţesut cu fir argintiu. La mâneci are tull de mătase cu incrustaţie în formă asimetrică. Este un croi minimalist, dat fiind materialul preţios şi cu structură specifică brocart. Doamna Iohannis nu a avut nevoie de probe. Colaborăm din primul an de mandat", a declarat Andrea Tincu pentru Click!

andrea_tincu.jpg

andreea tincu
Andrea Tincu este designerul primei doamne, Carmen Iohannis
Foto: arhivă personală

Rochia albă a fost asortată de prima doamnă cu o poşetă şi o pereche de pantofi într-o nuanţă de roz prăfuit.   

sotii_iohannis.jpg

sotiiohannis
Carmen şi Klaus Iohannis, la spectacolul de la Sibiu
Foto: arhivă personală

Designerul s-a ocupat în trecut de vestimentaţia pe care Carmen Iohannis a purtat-o în Japonia sau la Ziua Marii Uniri de la Iaşi

Carmen Iohannis a luat în copilărie lecţii de balet

Carmen Iohannis a împlinit 59 de ani pe 2 noiembrie şi trăieşte alături de actualul preşedinte al României de aproape 30 de ani. Prima Doamnă a României provine dintr-o familie catolică, înstărită, din satul Sântu, județul Mureș. Tatăl său, Ion Lăzurcă, a fost blănar, o meserie bănoasă la vremea respectivă, iar Carmen a luat, în copilărie, lecții de balet și de pian.

Pe Klaus Iohannis l-a cunoscut la vârsta de 22 de ani, când era încă studentă, iar șapte ani mai târziu s-au căsătorit. Înainte să devină prima doamnă a României, Carmen a lucrat ca profesoară a Agnita și Sibiu, alături de soțul ei, profesor de fizică. După ce Klaus Iohannis a preluat președinția României, Carmen Iohannis a decis să își păstreze jobul de profesoară de engleză la Colegiul Național Gheorghe Lazăr din Sibiu.

 

Citeşte şi:

 

Cine a creat rochia purtată de Carmen Iohannis la întâlnirea cu Papa. Mesajul ascuns

Detalii neștiute despre rochia purtată de Carmen Iohannis la Vatican

Loading...

Citește și

  • Carmen Iohannis i-a fost alături Președintelui României în cadrul unei vizite oficiale la Paris, cei doi șefi de stat stabilind să semneze marți, 27 noiembrie, o Declaraţie politică privind Parteneriatul strategic dintre cele două ţări. Invitați la Palatul Elysee, Prima Doamnă a României și soțul său au fost nevoiți să se ridice la așteptările vestimentare impuse de codul de „etichetă” pentru un astfel de eveniment.

  • carmen iohannis si regina letizia

    Lăudată pentru alegerile ei rafinate sau, dimpotrivă, criticată pentru felul în care fusta îi lăsa de multe ori la vedere genunchii, un lucru e clar, Carmen Iohannis nu a lăsat pe nimeni indiferent în cei cinci ani de mandat ai soțului ei. Profesoara de engleză din Sibiu a adus la Cotroceni un stil deopotrivă elegant, colorat și îndrăzneț. Iar povestea continuă pentru încă cinci ani.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1