Cum arată Tedy Ursuleanu la un an de la implantul de păr

tedy_si_felix_popescu.jpg

tedy ursuleanu colectiv implant par felix popescu
Tedy Ursuleanu şi-a făcut implant de păr la dr. Felix Popescu
Foto: arhivă personală

Cea mai bună versiune a lui Tedy Ursuleanu după tragedia din Colectiv s-a produs acum, la un an de la operaţia pe care tânăra a suferit-o la nivelul scalpului când au apărut şi rezultatele. Ea şi-a făcut implant de păr şi se laudă cu noua podoabă capilară. Cel care i-a redat zâmbetul este medicul Felix Popescu, cele care de altfel s-a oferit să facă această bucurie tuturor victimelor din seara fatidică de 30 octombrie 2015.

Incendiul din Colectiv a lăsat urme adânci pe corpul lui Tedy Ursuleanu (30 de ani), dar şi în suflet. Ea a suferit arsuri grave pe cap, spate şi mâini. A rămas fără degete la mâna stângă, dar nu s-a descurajat. Acum la un an de la impantul de păr, supravieţuitoarea din Colectiv se laudă cu o nouă coafură. 

tedy.jpg

tedy ursuleanu colectiv implant par
Tedy Ursuleanu este fericită cu noul ei look
Foto: arhivă personală

Problema părului a fost una dintre cele mai mici pe care incendiul i le-a provocat tinerei. Tedy a achiziţionat, din Scoţia, o mână bionică care a costat 73.000 de euro. Deşi e încă în "teste", tânăra are un optimism molipsitor, iar noul ei look îi dă curaj să nu mai privească în spate şi să ia lucrurile aşa cum sunt.

 

loading...
Loading...

Citește și

  • tedy ursuleanu implant par

    Tedy Ursuleanu (30 de ani) este una dintre tinerele care nu s-a lăsat doborâtă de urmele adânci pe care incendiul din "Colectiv" i le-a lăsat pe corp. Dincolo de arsurile pe care le-a avut pe cap, spate şi mâini, ea a găsit puterea să se ridice şi s-o ia de la capăt, iar acum parcă a renăscut. În urmă cu doar câteva luni, a fost pacienta doctorului Felix Popescu, cel care i-a făcut implant de păr, aşa cum le-a promis de altfel, tuturor victimelor din seara fatidică de 30 octombrie 2015, iar acum se bucură din plin de rezultate.

  • Este o luptătoare, care încearcă să-şi trăiască viaţa normal, deşi a trecut prin clipe cumplite în „Colectiv” şi a rămas cu urme dureroase. Tedy Ursuleanu (29 de ani) a petrecut primul Crăciun după tragedia din club, alături de prieteni şi de familie. Iată ce a povestit tânăra pentru Click!

  • “Îmblânzitoarea de roboţi”, aşa îşi spune, cu umor, Tedy Ursuleanu (29 de ani), de când pe braţul stâng i-a fost montată o mână bionică.  Tânăra care a rămas fără degetele de la mâna stângă în incendiul de la “Colectiv” învaţă, pur şi simplu, să facă lucruri care până acum un an i se păreau banale. Dar, Tedy este optimistă, are răbdare şi încredere că va reuşi.

  • colectiv noaptea tragediei club

    Multe promisiuni au fost făcute victimelor din Clubul Colectiv, care au fost la un pas de moarte în urmă cu mai bine de două luni, însă ajutor real puţini dintre ei au primit cu adevărat. Acum, un medic celebru se oferă să le facă gratuit implant de păr tinerilor care au arsuri ale scalpului şi sprâncenelor.