Cum arăta mireasă Ana Birchall, fost ministru al Justiției. A împlinit 22 de ani de căsnicie cu britanicul Martyn Birchall

Ultima actualizare:

    1998. Cununia Civilăfoto: Facebook
1998. Cununia Civilăfoto: Facebook

Pe 25 aprilie, în ziua de Florii, unii și-au serbat onomastica, alții, anii de căsnicie. Ana Birchall, fost ministru al Justiției, a umblat în albumul cu amintiri și a publicat pe Facebook imagini de acum 22 de ani, cu ea și bancherul Martyn Birchall, în ziua nunții.

"Cu Martyn ...acum 22 de ani! 25 aprilie 1999, la biserica ortodoxă Sfântul Elefterie din București!", a scris Ana Birchall (47 de ani) pe Facebook, în dreptul imaginilor cu ea mireasă, la brațul britanicului Martyn Birchall. Ana Birchall avea 26 de ani în ziua nunții și 25 de ani la cununia civilă, pe care a făcut-o cu un an înainte, în 1998.

Fost ministru al Justiției în guvernul Dăncilă, Ana Birchall a rămas în starea nostalgică și a publicat pe rețelele sociale poze și cu tatăl ei, care nu mai este în viață, dar și imagini din vremea în care fiul ei, Andrew (17 ani), era doar un copilaș. "Din cutiuța cu amintiri... acum 22 de ani, cu tăticul meu, Dumnezeu să îl Odihnească!".

Fotografiile cu Ana Birchall mireasă i-au încântat pe fanii ei virtuali, care au oferit peste 6000 de aprecieri, dar și foarte multe distribuiri. "Cuvintele sunt insuficiente să exprime mulțumirea și gratitudinea mea și a lui Martyn pentru urările și gândurile bune pe care ni le-ați transmis și astăzi. Vă mulțumim și la rândul nostru vă dorim tot ce este mai bun și mai frumos pentru voi și persoanele dragi vouă!", a scris avocata pe pagina ei de Facebook.

Ana Birchall: "După o lună m-a cerut de soție"

"Ne-am cunoscut în vara lui 1997, este mai în vârstă că mine cu 17 ani. S-a îndrăgostit pe loc de mine și după o luna m-a cerut de soție", povestea Ana Birchall despre soțul ei. Familia Birchall a locuit o perioada în SUA, Anna Birchall urmând la Yale Law School un master și un doctorat în Drept, apoi fiind avocata la New York. Tot în SUA l-a născut și pe fiul lor Andrew, care acum are 17 ani. 

Citește și:

Cine este noul ministru al Justiției. Ana Birchall este multimilionară în dolari

Acasă la Viorica Dăncilă. ”Regret că nu am mai avut alți copii”. Câte locuințe are fostul premier

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net