Cum arată Mihai Leu la doi ani după ce a aflat că are cancer

Ultima actualizare:

    Mihai Leu
Mihai Leu

Primul campion mondial pe care l-a avut România la box profesionist a fost prezent duminică (21 februarie) la Braşov, în seara de închidere a festivalului de modă Fashion TV Winter Festival. Mihai Leu (47 de ani) arată foarte bine după doi ani de când a aflat că suferă de cancer la colon. A acceptat chiar provocarea de a defila pe catwalk, lângă manechine.

Adela Diaconu şi-a prezentat colecţia "Campionii" în ultima seară de Fashion TV Winter Festival 2016. Evenimentul, care s-a desfăşurat în incinta complexului Lux Divina din Braşov, a avut multe vedete invitate, printre care Romică Țociu şi Cornel Palade, Dana Savuică, Adelina Pestriţu, Tudor Turcu, Oliver Popa, Graţiela Marineată, dar vedeta evenimentului a fost, fără discuţie, fostul pugilist Mihai Leu. 

A fost manechin în festivalul de modă de la Brașov

Deşi a înfruntat mari probleme de sănătate, de când a aflat că are cancer la colon, Leu a dovedit că este campion nu doar în viaţa sportivă. 

La invitaţia designerului Adela Diaconu, Mihai Leu, ca şi alte nume importante pentru sportul românesc - fosta gimnastă Monica Roşu (28 de ani), medaliată cu aur la Jocurile Olimpice din 2004, fosta atletă Monica Iagăr (42 de ani) şi fosta atletă Doină Melinte (59 de ani), laureată cu aur şi argint la Los Angeles, în 1984 - a acceptat provocarea de a defila pe catwalk alături de manechinele care prezentau piesele vestimentare din colecţia "Campionii". 

Mihai Leu este într-o formă fizică de zile mari
Mihai Leu este într-o formă fizică de zile mari

Nu doar că arată foarte bine din punct de vedere fizic, că este într-o formă foarte bună, dar are şi chef de viaţă. Fostul pugilist a fost luat cu asalt după ce a coborât de pe podium şi a acceptat binevoitor să facă fotografii cu toţi invitaţii care i-au solicitat acest lucru.

 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net