Cum arată clădirea de apartamente pentru care Radu Mazăre s-a ales cu un dosar la DNA

Citeste tot despre: 

„Riviera Residences” din staţiunea Mamaia este un imobil de 6 etaje cu apartamente de lux, situat la numai câţiva metri de mare. Conform procurorilor DNA, autorizaţia de construire şi certificatul de urbanism pentru această clădire au fost emise în mod ilegal de către reprezentanţii Primăriei Constanţa.

„Riviera Residences” este prezentat de către proprietari ca fiind un proiect exclusivist, un imobil de 6 etaje cu apartamente de lux, „orientate astfel încât să nu se piardă farmecul peisajului”. Pe de o parte, cei care închiriază apartamentele de aici au posibilitatea să privească Marea Neagră de la numai câţiva metri sau, pe de altă parte, să vadă Lacul Suitghiol.

riviera1.jpg

Imobilul Riviera Residences are 6 etaje cu 14 apartamente de lux
Foto: adevarul.ro

În data de 4 decembrie 2017, procurorii DNA au început urmărirea penală împotriva lui Radu Mazăre, Decebal Făgădău, Nicoleta Constantin, Antonela Dinescu, Elena Luiza Tănase, în calitatea lor de reprezentanţi ai primăriei Municipiului Constanţa, instituţie care a emis ilegal atât autorizaţia de construire a imobilului (2009 şi 2013), cât şi certificatul de urbanism.

Procurorii DNA au început urmărirea penală pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu cu obţinere de foloase pentru sine sau pentru altul, faptă asimilată infracţiunilor de corupţie împotriva lui Decebal Făgădău, Nicoleta Constantin şi Antonela Dinescu, iar împotriva lui Radu Mazăre, Elena Luiza Tănase pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la abuz în serviciu cu obţinere de foloase pentru sine sau pentru altul, infracţiune asimilată infracţiunilor de corupţie. 

Mai multe detalii pe adevarul.ro

Loading...

Citește și

  • Locuinţa a fost refăcută ca la carte aproape din temelii de către primar. Majoritatea materialelor şi a obiectelor din eleganta vilă au fost comandate sau aduse, personal de Mazăre, din străinătate. Pasiunea edilului pentru sporturile nautice a dictat şi arhitectura clădirilor.

  • radu mazăre

    Radu Mazăre nu e singurul inculpat care a fugit în Madagascar. Alături de edilul din Constanța, ar fi plecat din țară și fostul său consilier și fost secretar de stat în Ministerul Transporturilor, Valentin Preda. Amândoi sunt judecați în cadrul aceluiași dosar.

  • radu mazare

    Deși este judecat într-un dosar de corupție în România, Radu Mazăre a părăsit țara de Crăciun și a plecat în Madagascar, unde deține un teren în care vrea să facă mai multe investiții. Vrea să ceară azil politic aici, pentru a se pune la adăpost de autoritățile române.

  • Radu Mazăre, fostul primar al Constanței, inculpat în 8 dosare în care este acuzat de diverse infracțiuni economice, a plecat din țară în preajma Crăciunului. Deși se afla sub control judiciar, Mazăre nu avea interdicția de a părăsi România, așa că și-a luat zborul tocmai în Madagascar. Acolo, fostul edil al Constanței și-a clădit un adevărat Paradis iar Mazăre a transmis că ar vrea să ceară azil politic, simțindu-se persecutat de justiția din România. Prejudiciul total din dosarele sale depăsește 115 milioane de euro!