Cum arată butoiul în care Gheorghe Dincă le-ar fi ars pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu

Ultima actualizare:

    Casa și curtea lui Gheorghe Dincă au fost scotocite de sute de polițiștiFoto: arhivă personală
Casa și curtea lui Gheorghe Dincă au fost scotocite de sute de polițiștiFoto: arhivă personală

O imagine făcută de anchetatori în momentul descinderii în curtea lui Gheorghe Dincă vine în completarea cercetărilor în cazul crimelor de la Caracal. Oamenii legii au fotografiat cazanul de tablă în care Gheorghe Dincă suţine că le-a ars pe fete. Anchetatorii au găsit în acest butoi dinţi, rămăşite de oase calcinate, bijuteriile şi telefonul de pe care Alexandra Măceşanu a sunat la 112. Este vorba despre un aparat vechi, cu tastatură, care nu a putut fi localizat de STS.

Au apărut primele imagini cu telefonul de pe care a sunat Alexandra Măceșanu la 112. Jurnalistul Ovidiu Zara a publicat fotografii cu butoiul în care Gheorghe Dincă spune că le-ar fi ars pe cele două adolescente, dar și cu telefonul pe care bărbatul l-ar fi lăsat în casă în ziua în care adolescenta a sunat la 112. Copila a apelat de mai multe ori numărul de urgenţă, timp în care principalul suspect în cazul crimelor de la Caracal, se afla la Craiova. Aparatul este unul vechi, care nu a putut fi localizat. În butoi se mai pot observa urmele unei curele arse.

Butoiul în care Dincă le-ar fi ars pe cele două fete
Butoiul în care Dincă le-ar fi ars pe cele două fete

„Butoiul în care Dincă susține că le-ar fi ars pe Luiza și pe Alexandra. Cenușă, urmele unei curele arse... Oase? Probabil mai la fund!(fotografia a fost făcută la momentul descinderii în curtea lui Dincă). Alăturat, fotografia telefonului mobil de pe care Alexandra a sunat la 112.Oare cineva sănătos la cap crede că fetele au fost arse complet în căzănelul ăla de tablă?”, a scris Ovidiu Zara pe Facebook.

Telefonul de pe care a sunat Alexandra Măceşanu la 112
Telefonul de pe care a sunat Alexandra Măceşanu la 112

IML: "Oasele din curtea lui Dincă sunt de origine animală"

În urmă cu două zile legiştii au deyvăluit rezultatele finale privind expertiza antropologică a fragmentelor osoase descoperite la liziera unei păduri din Caracal și în curtea lui Gheorghe Dincă. Primele sunt de natură umană, celelalte aparțin unor animale.

”La data de 18.09.2019, Institutul Naţional de Medicină Legală Mina Minovici a transmis DIICOT – Structura Centrală raportul final de expertiză medico-legală antropologică asupra fragmentelor osoase găsite cu ocazia conducerii în teren a inculpatului Dincă Gheorghe la data de 05.08.2019, în zona de lizieră de pădure amplasată pe terenul staţiunii de cercetare şi dezvoltare agricolă Caracal ca fiind locul unde a aruncat mai multe fragmente osoase ce au fost identificate şi ridicate”, a transmis, miercuri, DIICOT într-un comunicat preluat de news.ro. În cursul interogatoriilor, Gheorghe Dincă a susținut că a aruncat rămăşiţele minorei Luizei Melencu la liziera unei păduri din Caracal. Acolo la percheziții au fost găsite mai multe fragmente osoase, care potrivit analizei antropologice efectuate de IML aparţin unei fete de 15 – 19 ani. Specialiştii menţionează că potrivit probelor ADN, este vorba despre o altă persoană decât Alexandra Măceşanu, cea de a doua minoră răpită.

În același timp, reprezentanții IML au transmis că oficial că fragmentele osoase găsite în curtea din gospodăria lui Gheorghe Dincă, nu cele găsite în butoi, nu sunt de origine umană și provin de la animale.

Citeşte şi:

Mărturii din casa groazei din Caracal: «Locul e plin cu fiare şi cu haine de femeie»

Crimele de la Caracal. Motivul pentru care Gheorghe Dincă a plâns în faţa anchetatorilor

image
image
image
image
image
image
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net